Hesabım
    Engelsiz Yarışma, Tüm Türkiye'yle Buluşacak

    8. Engelsiz Filmler Festivali, izleyici karşısına çıkmaya hazır.

    Bu yıl 8. kez düzenlenecek olan Engelsiz Filmler Festivali'nin "Engelsiz Yarışma" kategorisindeki filmleri resmi olarak açıklandı. Ekim ayı içerisinde izleyici karşısına çıkacak olan festivalin Engelsiz Yarışma'sında 5 yerli film bulunuyor.

    8. Engelsiz Filmler Festivali Engelsiz Yarışma Filmleri:

    Engelsiz Yarışma kategorisinin Aether ve Maddenin Halleri filmleri belgesel yapımlarken, Bina, Kız Kardeşler ve Küçük Şeyler kurmaca filmlerden oluşuyor. Festival tamamen online olarak düzenlenecek ve tüm Türkiye'deki izleyicilerinin karşısına çıkacak. Jüri üyelerinin belirlediği En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo ödüllerinin ardından seyircilerin oy vererek seçeceği Seyirci Özel Ödülü'nün sahibi 18 Ekim Pazar akşamı açıklanacak. 8. Engelsiz Filmler Festivali'nin jüri üyeleri arasında yapımcı Gökçe Işıl Tuna, oyuncu İpek Türktan Kaynak ve sinema yazarı Kaan Karsan yer alıyor.

    8. Engelsiz Filmler Festivali'nin yapımları, muvi.com üzerinden gösterime sunulacak. Filmlerin gösterim gün ve saatleri, web sitesinin yanı sıra sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılacak. Film gösterimlerinin yanı sıra film ekipleriyle ve aktivistlerle söyleşiler de muvi.com üzerinden gerçekleştirilecek.

    Puruli Kültür Sanat tarafından düzenlenen, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Avrupa Birliği Delegasyonu, AB Sivil Düşün Programı, Sabancı Vakfı ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile gerçekleşen Engelsiz Filmler Festivali 12 ile 18 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerin karşısına engelsiz olarak çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top