Hesabım
    Sascha Baron Cohen'li "The Trial of The Chicago 7"dan Yeni Fragman Paylaşıldı

    Yıldız kadrolu Şikago Yedilisinin Yargılanması filminden ikinci fragman paylaşıldı.

    Aaron Sorkin'in imzasını attığı gerçek olaylara dayanan Netflix filmi Şikago Yedilisi'nin Yargılanması filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Sacha Baron Cohen, Frank Langella, Michael Keaton gibi isimlerin karşısında Jeremy Strong ve Yahya Abdul-Mateen II gibi yıldızların olduğunu görüyoruz.1968 Demokratik Konvansiyonu'na gidiyor ve büyük mücadeleye başlıyoruz. 

    Abbie Hoffman, Tom Hayden, Jerry Rubin, Bobby Seale, Rennie Davis gibi aktivistlerin 1968 yılında yaptıkları protesto, Aaron Sorkin'in yakında izleyici karşısına çıkacak olan filminin konusu oldu. Vietnam Savaşı'na karşı Grant Park'ta yapılan bu protesto, Amerika tarihine kazındığında Aaron Sorkin'in yalnızca 7 yaşında olduğu söyleniyor. Protestonun ardından 6 ay süren dava, Nixon dönemine damgasını vurmuştu. Protestolar barışçıl bir şekilde başlamasına rağmen şiddet içerikli hale gelmişti. Aktivistler ise bir isyanı kışkırtmak ve komplo kurmakla suçlanmıştı.

    Hoffman, Sacha Baron Cohen tarafından canlandırılırken, Hayden rolünü Eddie Redmayne üstleniyor. Jeremy Strong ise Rubin olarak karşımıza çıkacak ve Yahya Abdul-Mateen'in Seale performansı ana kadroyu tamamlamış olacak. Dİğer rollerde ise; Michael Keaton, Ramsey Clark olarak, John Carroll Lynch sanık David Dellinger rolüyle, Alex Sharp davalı Rennie Davis performansıyla ve Frank Langella Yargıç Julius Hoffman olarak karşımıza çıkacak. Oscar ödüllü Mark Rylance da avukat William Kuntsler rolüyle filmde yer alıyor.

    The Trial of Chicago 7, Netflix'teki izleyicileriyle 16 Ekim'den itibaren buluşmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top