Hesabım
    David Leitch, Ryan Gosling Başrollü Dram Filmini Yönetecek

    David Leitch'in yeni filmi dublörleri konu edinecek.

    Kariyerini dublörlük ve dublör eğitmenliğinden yönetmenliğe taşıyan başarılı isim David Leitch'in yeni filmi bir dublör draması olacak. Filmin yıldızı ise Ryan Gosling olacak. Henüz adı belli olmayan ve Drew Pearce'ın kaleme alacağı film için Universal Pictures ile anlaşmalar imzalandı.

    John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2, Hızlı ve Öfkeli: Hobbs & Shaw gibi aksiyon yapımlarını başarıyla yönete David Leitch, Universal Pictures ile yeni bir anlaşmaya imza attı. Açıklamalara göre henüz adı belli olmayan film, yönetmen için kişisel değer taşıyor. Leitch'in dublörlükle giriş yaptığı Hollywood'da önce dublör koordinatörü ve eğitimcisi, ardından da herkes tarafından saygıyla anılan bir yönetmene evrildiği biliniyor. Bu nedenle yönetmen kişisel deneyimlerini filme aktaracak gibi görünüyor.

    Yeni dram filminin yıldızı Blade Runner 2049, Ay'da İlk İnsan, Aşıklar Şehri gibi yapımların başarılı oyuncusu Ryan Gosling olacak. Filmin senaryosunu Hotel Artemis, Iron Man 3, Hobbs & Shaw, Görevimiz Tehlike 5 gibi yapımlarla tanınan Drew Pearce kaleme alacak. Film için Universal'ın yanı sıra Netflix, Paramount, MGM gibi önemli şirketler mücadeleye girişmişti. Ancak galip, Universal oldu. 

    Gosling, yakın zamanda Universal ile başka bir film için daha anlaşma imzalamıştı. Bu film, Universal'ın canavar evrenine ait olan Wolfman'in uyarlaması olacak. Ayrıca Netflix'e ait olan The Gray Man de gelecek projeler arasında yer alıyor. David Leitch ise Gosling'li dublör filminden önce, Brad Pitt'in başrolüne geçeceği bir çizgi roman uyarlaması olan Bullet Train'i hayata geçirecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top