Hesabım
    Antalya Altın Portakal Film Festivali Çevrimiçi Olarak Tüm Türkiye'yle Buluşacak

    Altın Portakal Film Festivali bu yıl online etkinlik ve gösterimlerle karşımıza çıkıyor.

    Bu yıl 57. kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, Ekim ayı içerisinde tüm Türkiye'deki izleyicilerinin karşısına çıkacak. Festival kapsamında bu yıl online gösterimler ve etkinlikler düzenlenecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla gerçekleştirilen Altın Portakal Film Festivali, MUBI ile bu yıla özel bir iş birliğine imza atacak.

    MUBI ile Antalya Altın Portakal Film Festivali bu yıl iş birliğine gidiyor. Farklı dönemlerde Altın Portakal kazanan filmler, MUBI üzerinden gösterime girecek. 6 filmden oluşan seçki 3 Ekim ile 30 Kasım tarihleri arasında sinemaseverleri karşısına çıkacak. Ayrıca MUBI aboneliği başlatanlara özel 30 günlük deneme süresi verilecek. Abonelikler mubi.com/antalya üzerinden yapılabilecek.

    Altın Portakal MUBI Seçkisi Filmleri:

    Sinema yazarı Mehmet Açar moderatörlüğünde oyuncu-yönetmen-senarist Ercan Kesal ve oyuncu Nazan Kesal ile “Aile Boyu Sinema”, sinema yazarı ve akademisyen Ahmet Gürata moderatörlüğünde yönetmen Kıvanç Sezer ile “İlk Filmimi Nasıl Çektim?”, sinema yazarı Evrim Kaya moderatörlüğünde oyuncu Damla Sönmez ile “Türkiye’de Kadın Oyuncu Olmak”, yönetmen ve yapımcı Haşmet Topaloğlu moderatörlüğünde yönetmen-senarist Pelin Esmer ile “Belgeselden Kurmacaya-Kurmacadan Belgesele”, sinema yazarı Esin Küçüktepepınar moderatörlüğünde yönetmen-yapımcı-senarist ve akademisyen Emin Alper ile “Hikâyeden Sinemaya”, yapımcı Engin Palabıyık moderatörlüğünde yönetmen-senarist İlksen Başarır ve oyuncu Mert Fırat ile “Birlikte Film Yapmak Üzerine” başlıklı söyleşiler, sosyal medya hesapları üzerinden sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

    Altın Portakal Film Festivali kapsamında Sinema Okulu aracılığıyla tüm Türkiye'den 250 öğrenci festivalin konuğu olacak. Çevrimiçi olarak Sinema Okulu dersleri 4 ile 9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Antalya Altın Portakal Film Festivali, 3 ile 10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top