Hesabım
    Mickey Rourke, Asif Akbar İmzalı "The Commando"da Baş Kötü Olacak

    Mickey Rourke, The Commando'nun yıldızı olacak.

    Bangladeş'li yönetmen Asif Akbar, yeni projesi The Commando için harekete geçti. Söylenenlere göre Mickey Rourke, bağımsız film The Commando'nun baş kötü kahramanı olacak. Çekimlere ise gelecek ay içerisinde New Mexico'da başlanacak.

    The Commando, Amerika'nın Adalet Bakanlığı'na bağlı olan uyuştucu kaçakçılığına karşı kurulan bir departman olan DEA'de (Drug Enforcement Administration) çalışan ve travma sonrası stres bozukluğu nedeniyle evine dönen bir adamın hikayesini anlatıyor. Evine dönen ajan ailesini, hapisten yeni çıkan ve peşlerine düşen bir suçludan korumak zorundadır. Suçluya Mickey Rourke hayat verecek. Rourke'u Sin City, The Wrestler, Angel Heart gibi yapımların usta ismi olarak tanıyoruz.

    The Commando'da Mickey Rourke'a Michael Pare, John Enos III, Gianni Capaldi, Cord Newman, James Chalke gibi isimler eşlik edecek. Koji Steven Sakai, The Commando'nun senaryosunu kaleme aldı. Senaryo, Al Bravo'nun hikayesinden uyarlandı. Filmin çekimlerine önümüzdeki ay içerisinde başlanacak.

    Mickey Rourke'u Night Walk'ta 2021 yılı içerisinde izleme şansı yakalayacağız. Oyuncu Darren Aronofsky'nin The Wrestler filmi sayesinde Oscar'a aday olmuş; BAFTA ve Golden Globe'un sahibi olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top