Hesabım
    "Ormandaki Cadı" Bugünden İtibaren Sinemalarda!

    Ormandaki Cadı, sinemalardaki izleyicilerini bekliyor.

    Orijinal adı Witches In The Woods olan "Ormandaki Cadı" sinemalardaki seyircileriyle buluşmaya başladı. Korku ve gerilim türünün birleşimi olan film, Salem Cadıları'nın hikayesini modern dünyaya taşıyor. Genç bir arkadaş grubunun merakı, başlarına beklenmedik işler açıyor.

    Jordan Barker'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Ormandaki Cadı, bugünden itibaren sinemalardaki izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Frightfest ve Toronto After Dark Film Festivali gibi korku sinemasının yeni işlerinin buluştuğu festivallerde kendini gösteren Ormandaki Cadı'nın konusu ise şöyle: Ormandaki Cadı, şehirden uzaktaki bir bölgeye gezi düzenleyen bir grup gencin yaşladıklarına odaklanıyor. Üniversitede birinci sınıf öğrencisi olan Jill, şehirden uzakta gerçekleşen bir snowboard gezisine katılır. Araçları ile karlık bölgelerde ilerleyen grup, güneşin ufkun altına düşmesi ile birlilkte büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Karla kaplı dağlık alanda kaybolan gençler, telefonları çekmediği için kimseden yardım isteyemez. Sıcaklığın düşmesi ile donma tehlikesi ile karşı karşıya kalan gençler, gecenin ilerleyen saatlerinde kendilerini bir cadı avının içinde bulur.

    Witches In The Woods'un oyuncu kadrosunda başrolde The Exorcist dizisinden tanıdığımız Hannah Kasulka olmak üzere Impulse'un yıldızlarıdan Craig ArnoldAlexander De Jordy, Sasha Clements, Corbin Bleu, Humberly González, Kyle Mac ve Ian Matthews gibi isimler bulunuyor. Ormandaki Cadı'nın hikayesini Christopher Borrelli ve David Lafontaine kaleme aldı. Film, bugünde itibaren vizyonda bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top