Hesabım
    Yakuza: Sega Oyunu, Live-Action Film Olacak!

    Yeni bir Yakuza filmi geliyor.

    Yakuza oyunlarının beyaz perdeye aktarılacağı resmi olarak duyuruldu. Açıklamalara göre 1212 Entertainment ve Wild Sheep Content anlaşma imzaladı ve Yakuza: Sega'yı live-action filme uyarlamak üzere bir senarist arayışına başlandı. İlk Yakuza oyunu 2005 yılında piyasaya sunulmuştu ve Kazuma Kiryu'nun hikayesini anlatıyordu.

    2005 yılından bugüne 18 tane oyunu piyasaya sunulan Yakuza serisi, filme aktarılacak. Bu konuda ilk açıklama 1212 Entertainment'tan geldi ve şu sözler sarf edildi: "Yakuza, zorlu hikayeler ve karmaşık karakterler sunarak izleyicilerin daha önce tanıklık etmediği eşsiz bir çevrede yeni bir alan açıyor. Kazuma Kiryu'nun hikayesi kinetik aksiyon ile komedinin, birleşen çoklu hikayelerin ve bir kurtuluş öyküsünün karışımıyla sinematik görüntüde yaratıldı."

    Oyunlarda Kazuma Kiryu 10 yıl hapishanede kaldıktan sonra salınan bir adamdır. Nedeni ise aile patriklerinin ölüm suçunu üstlenmesidir. Tüm Japom mafya dünyası, Kazuma'nı eski örgütünün kasasından çalınan 100 milyon doları arıyordur. Şimdi ise Kazuma'nın bu sert yeraltı dünyasına geri dönmesi gerekmektedir. 18 oyun da karakter odaklı olarak tasarlandı. Serinin son oyunu Yakuza: Like A Dragon, 2020 yılında piyasaya sunuldu. Yakuza'nın ilk oyunu Kirpi Sonic'in ardından 2005 yılında en çok satan oyun olmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top