Hesabım
    Steven Soderbergh'ün "No Sudden Move"una Yeni İsimler Katıldı

    David Harbour, Kieran Culkin ve Julia Fox, Soderbergh'ün yeni filminde yer alacak.

    Steven Soderbergh, yeni filmi No Sudden Move için harekete geçti. Yeni duyuruya göre, filmin oyuncu kadrosuna üç yeni isim katıldı. Bu isimler David Harbour, Julia Fox ve Kieran Culkin oldu. No Sudden Move'un çekimlerine coronavirüs tedbirleri kapsamında Detroit'te başlandı.

    Steven Soderbergh'ün Benicio Del Toro, Brendan Fraser, Amy Seimetz, Noah JupeDon Cheadle ve Jon Hamm'i yıldızı yapacağı No Sudden Move'un oyuncu kadrosuna yeni oyuncular katıldı. Stranger Things'in yıldızı David Harbour, Uncut Gems ile bir yıldıza dönüşen Julia Fox ve Succession'ın başarılı ismi Kieran Culkin, No Sudden Move'un yeni yüzleri oldu.

    No Sudden Move'un senaryosunu Bill & Ted Face The Music'e imzasını atan Ed Solomon kaleme aldı. Film, bir yasa dışı iş çeviren ekibi konu ediniyor. Ekip, bir dosyayı çalmak üzere görevlendirilir. Ancak olay yalnızca basit bir dosyayla sınırlı değildir. Planları tamamen kötü gider ve kendilerini görevlendiren kişiyi araştırmaya başlarlar. Yaşananlar, Detroit'te yaşanan ırkçılık olaylarının ve ayaklanmaların bir parçasıdır.

    Soderbergh, Solomon'ın yazdığı senaryo hakkında "Detroit'te harika bir kadro ve harika bir senaryoyla en son bir film çektiğimde işler son derece yolunda gitmişti. Maskemin ardında heyecanlanmakla yetiniyorum." Yönetmenin bahsettiği film, 1998 yılında çekilen Out of Sight oluyor. No Sudden Move'un çekimleri Detroit'te şimdilerde yapılıyor.

    Yönetmen aynı zamanda Meryl Streep, Candice Bergen, Dianne Wiest, Lucas Hedges ve Gemma Chan'i yıldızı yapacağı Let Them All Talk için hazırlıklarını sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top