Hesabım
    Colin Trevorrow, Jurassic World: Dominion'ın Hayatının Deneyimlerinden Biri Olduğunu Söylüyor

    Colin Trevorrow, Jurassic Park ekibini yeni filminde ağırlama deneyiminden bahsetti.

    Jurassic World serinin üçüncü filmi Jurassic World: Dominion, orijinal filmlerden üç önemli ismi ağırlıyor. Yönetmen Colin Trevorrow, bu konuda yaşadığı heyecanı anlattı. Jurassic World: Dominion filmi Laura DernSam Neill ve Jeff Goldblum'u Jurassic Park karakterleriyle birlikte kadrosunda bulunduruyor.

    Colin Trevorrow, Jurassic World: Dominion'da Sam Neill, Laura Dern ve Jeff Goldblum'u ağırlarken yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Başından beri yapmayı dört gözle beklediğim film buydu. Son iki filmi bu filmi yapmak üzerine kurduk. Gerçekten daha büyük bir hikaye ve daha büyük bir tasarımın bir parçasıydı. Bence insanlar Laura Dern, Sam Neill ve Jeff Goldblum'un karakterlerinin önemini hafife alıyorlar. 30 yıl öncesinden bu karakterleri takım olarak alıp getirebilmek, daha önce hiç görmediğimiz bir dünyada birbirleriyle nasıl etkileşim içerisinde olduklarına tanık olmak, şimdiye kadar çok heyecan vericiydi. Hayatımın en iyi zamanlarını yaşıyorum."

    Jurassic World: Dominion'da bir kez daha Sam Neill'ı Doktor Alan Grant olarak, Laura Dern'ü Doktor Ellie Sattler olarak ve Jeff Goldblum'u Doktor Ian Malcolm olarak izleyeceğiz. Ayrıca Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Dominion'ın yeni nesil yıldızları olmaya devam edecekler. Yeni filmle birlikte tehlike, tüm dünyaya doğru yayılacak. Jurassic World: Dominion'ı 11 Haziran 2021 tarihinde sinemalarda izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top