Hesabım
    Millie Bobby Brown'lu Enola Holmes'un Kamera Arkasından Eğlenceli Video!

    Netflix yapımı Enola Holmes'dan kamera arkası videosu paylaşıldı.

    Netflix'in yeni orijinal filmi Enola Holmes'dan kamera arkası video paylaşıldı. Sherlock Holmes ve Mycroft Holmes'un kız kardeşi Enola'nın maceralarını anlatan filmin yıldızı Millie Bobby Brown oldu. Güldüren kamera arkası videosunda Brown'ın sette yaşadığı eğlenceli dakikaları izliyoruz.

    Stranger Things ile yıldızı parlayan Millie Bobby Brown'un Henry CavillHelena Bonham Carter ve Sam Clafflin gibi önemli isimlerle bir araya gelmesini sağlayan Enola Holmes'dan eğlenceli bir kamera arkası videosu geldi. Videoda Millie Bobby Brown ve Burn Gorman'ın dövüş sahnelerinin arkasında neler olduğunu izleme imkanı yakalıyoruz. İzleyiciler ve eleştirmenlerden güzel notlar alan Enola Holmes, 19. yüzyılın İngiltere'sine götürüyor ve macera dolu bir yolculuk yaptırıyor.

    Filmde Enola'nın annesi kaybolur. Bu durumda Enola onu yok sayan ağabeyleri Sherlock ile Mycroft'tan yardım ister. Sherlock ve Mycroft bu olayı çözerken Enola'yı uzaktaki yatılı bir okula gönderme kararı alırlar. Ancak Enola oradan kaçacaktır. İlk gideceği yer de Sherlock Holmes ile birlikte çeşitli vakalarda çalışan dedektif Lestrade olacaktır. Olaya dahil olmak isteyen Enola, Sherlock ile tam bir saklambaç oynamaya kalkışacaktır. Serinin her bir devam kitabında Enola Holmes yeni bir ortadan kaybolma vakası üzerinde çalışmalarını sürdürür ve Sherlock'un izinden gider...

    Harry Bradbeer'ın yönetmen koltuğuna oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Brown, Cavill, Clafflin ve Carter'ın yanı sıra Fiona ShawAdeel AkhtarFrances de la Tour  gibi isimler bulunuyor. Enola Holmes, 23 Ekim'den itibaren Netflix üzerinden izleyici karşısına çıkıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top