Hesabım
    The Suicide Squad Hayran Tasarımında Harley Quinn ve King Shark Bir Arada!

    James Gunn, The Suicide Squad'dan etkileyici bir hayran tasarımı paylaştı.

    James Gunn'ın DC bünyesinde yaptığı The Suicide Squad filmi, yılın en büyük heyecanla beklenen yapımlarından biri. Gunn'ın Guardians of The Galaxy serisinde gösterdiği başarıyı The Suicide Squad'da da göstermiş olabileceği düşünülüyor. Bu sırada DC hayranları, The Suicide Squad için tasarımlar yapmaya devam ediyor. Yönetmen, bu tasarımlardan Harley Quinn ve King Shark'lı olanı takipçileriyle paylaştı.

    DC'nin en sevilen karakterlerinden biri olan Harley Quinn, The Suicide Squad ile bir kez daha karşımıza çıkacak. King Shark'ı ise ilk kez izleyeceğiz. 1994 yılında ilk kez görülmeye başlanan King Shark, DC çizgi roman evreninde  Köpekbalığı Tanrısı olan Chondrakha'nın oğlu olarak biliniyor. İnsansı köpekbalığı şeklinde görünen King Shark, bir süper kötü kahraman olarak tanınıyor. Bilindiği kadarıyla Sword of Atlantis çizgi romanında Aquaman'in yanında savaş vermişti. Karl Kesel tarafından yaratılan kötü kahraman, televizyon dizisi The Flash'ın bir bölümünde CGI yardımıyla yer almıştı. Şimdi ise The Suicide Squad'da Steve Agee karaktere hayat verecek.

    The Suicide Squad'ın oyuncu kadrosunda Oscar adaylığı bulunan Margot Robbie, başarılı oyuncu Viola DavisJai Courtney Joel KinnamanDavid DastmalchianJohn CenaJoaquín CosíoNathan FillionJoel Kinnaman, Mayling Ng, Flula BorgSean GunnJuan Diego BottoStorm ReidPete DavidsonTaika WaititiAlice BragaSteve Agee, Tinashe Kajese, Daniela Melchior, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer HollandIdris Elba ve Michael Rooker yer alıyor. Film, 6 Ağustos 2021 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top