Hesabım
    Yahya Abdul Mateen II, Matrix 4 Ertelemesi Sırasında Yaşadıklarını Anlattı

    Oyuncu, Matrix 4'ün coronavirüs engeline takılmasıyla ilgili konuştu.

    The Matrix 4 için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Devam filminin yıldız oyuncularından Yahya Abdul Mateen II, prodüksiyon süreciyle ilgili konuştu. Oyuncu, coronavirüs salgınının patlak vermesinin ardından Matrix 4'ün çekimlerinin durdurulmasıyla birlikte yaşadıklarını anlattı.

    Orijinal üçlemenin yönetmenlerinden Lana Wachowski'nin imzasını attığı Matrix 4'ün çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un da dahil olduğu dev bir kadroyla çekimleri sürdürülen filmin prodüksiyonu, Mart ayında durdurulmuştu. Filmin yeni nesil yıldızlarından biri olması planlanan Yahya Abdul Mateen II, bu süreçle ilgili konuştu. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Bence Matrix'in prodüksiyonunun durdurulması konusunda diğer filmler gibi uzun bir duraksama olmadığı için yeterince şanslıydım. Kendimi yaratıcı bir ruhta kalabildiğim, sürecte ilerleyebildiğim ve işlemesini sağlayabildiğim için şanslı hissediyorum. Ama bence bu sektör umudu bulduğunda birlikte hayatta kalabiliyor. Bence bu konu sanatçıların harekete geçmesi, geçmişe dönüp bakması, kutularında sahip oldukları şeye bakıp 'İşte bu daha iyisini yapabileceğimiz bir şey. İşte böyle günümüze uyarlayacağız ve daha verimli hale getireceğiz' demeleri gereken bir konu. Umuyorum ki önümüzdeki yıl bu konuda kaliteli işler veren yanıtlar alacağız."

    Matrix 4'ün oyuncu kadrosunda Reeves, Moss ve Mateen II'nun yanı sıra Jessica HenwickNeil Patrick Harris, Jonathan Groff, Priyanka ChopraJada Pinkett Smith gibi isimler yer alacak. Ancak Hugo Weaving ve Laurence Fishburne gibi iki önemli karaktere hayat verene oyuncu Matrix 4'te kendine yer bulamayacak. Filmin 1 Nisan 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top