Hesabım
    Gelecek D23 Etkinliği 2022 Yılına Alındı!

    Disney'in hayran etkinliği D23, önümüzdeki önümüzdeki yıl da gerçekleştirilmeyecek.

    Disney film dünyasının geleceği konusunda her yıl önemli bilgiler öğrendiğimiz D23 etkinliği, 2021 yılında düzenlenmeyecek. Coronavirüs nedeniyle en son 2019'da yıla damgasını vuran D23'ün resmi tarihi, 2022 yılının Ağustos ayına işaretlendi. Konferans, 2022 yılında Anaheim Convention Center'da düzenlenecek.

    2019 yılında Marvel Sinematik Evreni'nin dördüncü evresinde gerçekleştirilecek olan hemen her şeyi öğrenme şansı elde ettiğimiz D23, uzun bir süre ara verecek gibi görünüyor. Coronavirüs nedeniyle Disney'in Marvel yapımları dahil olmak üzere en önemli filmleri 2021'e ve sonrasına ertelendi. Tüm takvimin değişmesi, bu dünyadaki gelişmelerin açıklandığı D23'ü de büyük ölçüde etkiledi. D23 için belirlenen yeni tarih18 - 21 Ağustos 2022 oldu.

    D23'te her yıl mutlaka Avengers ekibi bir araya geliyordu. Gelecek etkinlikte bu ekipten Chris EvansScarlett Johansson ve Robert Downey Jr. gibi önemli isimler evrenden ayrılmaları nedeniyle yer almayacaklar. Bu isimlerin yerine etkinliğin yıldızının Tom Holland olabileceği düşünülüyor. Ancak Holland da son Disney - Sony iş birliğini yaptıktan sonra Disney'den ayrılıp temelli olarak Sony'ye geçiş yapacak.

    Ayrıca etkinlikte yer yıl yeni Pixar filmlerinin duyurusu yapılıyor, yılın emektar isimlerine ödüller takdim ediliyordu. 2022 yılına kadar Disney'de durumun neyi göstereceği şimdilik tahmin edilemiyor. Marvel yoluna Black Widow, Eternals, Doctor Strange In The Multiverse of Madness, Thor: Love and Thunder gibi yapımlarla devam edecek. Disney ise klasik yapımların live-action versiyonlarını hayata geçirmeye devam ediyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top