Hesabım
    Sacha Baron Cohen'li Komedi 'Borat'ın Devamı Amazon'da Gösterilecek

    Devam filminin prömiyeri sonbaharda Amazon'da yer alacak!

    İngiliz komedyenin gişe rekorları kıran 2006 yapımı komedisi 'Borat'ın devamı geçtiğimiz aylarda çekildi ve prodüksiyonu gerçekleştirildi. Sacha Baron Cohen'in 2006'da hit olan sahte belgeseli Borat'ın devamı olan Borat 2'nin yayın platformu belli oldu. Yeni komedi, Amazon aracılığıyla prömiyer yapacak ve izleyiciyle buluşacak.

    Borat olarak da bilinen orijinal film "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan", 20th Century Fox için 250 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Son aylarda gizlice çekilen ve ekim ayı sonunda Amazon Prime'da boy göstermesi beklenen Borat devam filminin bir amacı da 3 Kasım'daki ABD başkanlık seçimleri öncesinde yayınlanması. Bir noktada Universal, yapımcıyla olan ilişkisi nedeniyle Cohen'e yardım sağladı ancak kaynaklara göre film yine de Cohen'e ait.

    Borat 2 için siyasi imalar, Cohen'in haziran ayında Washington eyaletindeki muhafazakar bir mitingde görülmesiyle başladı. Burada bir nevi filmin reklamını yaptı ve katılımcıları trolledi. Komedyen ve performans sanatçısı Cohen, 2018 Showtime yapımı Who is America?'dan bu yana komediden uzak kaldı ve drama rolleriyle konuşuldu. The Spy dizisinde yer alan Cohen, Oscar için adı geçen The Trial of the Chicago 7 filminde de yer alıyor.

    2006 yılında çekilen orijinal Borat filmi, Kazakistan'ın devlet televizyonu için çalışan, bozulmuş İngilizcesini ve ölümcül önyargılarını ABD'deki yaşam hakkında bir belgesel yapmak için Amerika'ya götüren, çirkin ve alaycı bir gazeteci olan Borat Sagdiyev'in yaşadıklarına odaklandı. Borat 2 olarak adlandırmayı tercih edeceğimiz ikinci filmin adı da bir hayli ilginç: "Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top