Hesabım
    Tessa Thompson'lı "Sylvie's Love"dan İlk Görsel Geldi

    Amazon filmi Sylvie's Love'a ilk bakış!

    Amazon Stüdyoları'nın orijinal filmi Sylvie's Love'dan ilk görsel sinemaseverlerin karşısına çıktı. Thor serisinin yıldız oyuncusu Tessa Thompson'ın başrolünde yer aldığı film, 1957 yılının yaz aylarına götürüyor. Görselden de gördüğümüz üzere filmde Thompson'a Nnamdi Asomugha eşlik ediyor.

    İlk uzun metraj filmi Homecoming'in öncesinde Home Again isimli belgesel filmi çeken Eugene Ashe'nin yönetmen koltuğuna oturduğu dram filmi Sylvie's Love'ın konusu ise şöyle: 1950’lerde Harlem’de babasının plak dükkanında çalışan bir kadın, genç bir saksafoncuyla tanışır. Adama aşık olan kadın, kendisini duygusal bir krizin ortasında bulur. Çünkü kadın, Kore Savaşı’na katılan bir adam ile nişanlıdır. Kadının yaşadığı iç çatışma, onu pişmanlık duymadan yaşamına devam edebilmesi için kendisini bulması gereken bir duruma sürükler.

    Sylvie's Love'ın oyuncu kadrosunda Thor: Ragnarok, Men In Black: International, Creed, Annihilation gibi yapımlarla bir yıldıza dönüşen Tessa Thompson; yapımcı kimliğiyle tanınan ve Beasts of No Nation, Harriet, The Banker gibi yapımların yapımcılığını üstlenen Nnamdi Asomugha; Desperate Housewives'ın yıldızı Eva Longoria; Aja Naomi KingJemima Kirke gibi isimler bulunuyor. Filmin senaryosunu da yönetmen Eugene Ashe kamele aldı.

    Sylvie's Love, Amazon Prime Video'da 25 Aralık'tan itibaren izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top