Hesabım
    Universal Pictures, LeBron James'in Prodüksiyon Şirketiyle Anlaşma Yaptı

    SpringHill ve Universal, ilk bakış anlaşması imzaladı.

    Universal Pictures'dan yeni bir duyuru geldi. Yıldız NBA oyuncusu LeBron James'in prodüksiyon şirketi SpringHill ve Universal Pictures, dört yıl boyunca devam edecek olan ilk bakış anlaşmasını imzaladı. Bu anlaşmanın içeriğini Universal'ın başkanı Donna Langley bir açıklama yaparak anlattı.

    LeBron James ve Maverick Carter'ın kurucusu olduğu SpringHill şirketi ile Universal arasında yapılan anlaşma hakkında Universal'dan şu sözler geldi: "LeBron, Maverick ve SpringHill'deki ekip, bir amaç uğruna içerik üretiyorlar ve kültürümüzü ileri taşıyan hikayeler anlatarak bizlere meydan okuyan sinemacılarla çalışmaktan heyecan duyuyoruz. SpringHill'in projeleri zorlayıcı, eğlenceli, ilham verici ve önemli konuları gündeme taşıma eğilimine sahip oluyor. Şimdilerde buna her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. LeBron ve Maverick ile şu anda geliştirme aşamasında olan başka projelerimiz de var ve daha fazlası gelecek. Bu projeleri güçlendirmek için NBCU kanallarımızı kullanmayı ve dünya çapında kitleye ulaştırmayı dört gözle bekliyoruz.

    SpringHill Entertainment, Space Jam: A New Legacy filminin de yapımcılığını üstlenmişti. Universal ile olan ortak projelerden biri Shooting Stars kitap uyarlaması olacak. Maverick Carter ise bu konuda şu sözleri sarf etti: "SpringHill şirketinin amacı bireysel güçlenmeye destek olmaktır. Universal ile birlikte sosyal açıdan bilinçlendirmek için hazırız ve bir dram, komedi hatta korku filmi olsalar bile bir amaca sahip olan hikayelerimizle bunu hissettireceğiz."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top