Hesabım
    Yeni Nesil "The Craft"ten Fragman Geldi!

    Genç cadılar The Craft'te buluşuyor!

    Sony Pictures bünyesinde geliştirilen The Craft uyarlamasından yeni bir fragman paylaşıldı. The Invisible Man ve Split'in yapımcısının ekipte bulunduğu The Craft'in fragmanında, yeni nesil liseli cadıların kendilerini ve güçlerini keşfetmelerine tanıklık ediyoruz. Fragmanda günümüzün gençliğinden esintiler görsek de, karanlık ve büyülü dünyaya The Craft ile birlikte açılacağız gibi görünüyor.

    The Craft: Legacy'nin konusu ise şöyle: Hannah, okuduğu lisede dışlanan genç bir kızdır. Kendisini okuluna ait hissetmeyen Hannah, sonunda üç genç kız ile birlikte bir grup kurar. Zamanlarını birlikte geçirmeye başlayan kızlar, yavaş yavaş cadılık üzerine denemelerde bulunmaya başlar. Büyücülükle ilgili bir şeyler öğrenen genç kızlar için bu durum başlarda hayatlarının kolaylaşmasını sağlar. Keşfettikleri bu güç onlar için işe yarıyormuş gibi görünse de kızlar bir süre sonra kendilerini beklenmedik bir kaosun içine sürüklenirken bulur.

    The Craft filminin oyuncu kadrosunda, başrolde El Royale'de Zor Zamanlar, Pasifik Savaşı: İsyan, On The Basis of Sex gibi yapımlardan tanıdığımız Cailee Spaeny; Blockers, The Mustang, The Society gibi yapımlarda karşımıza çıkan Gideon Adlon; Greenleaf, Share gibi yapımların yeni nesil oyuncusu Lovie Simone ve Pose'den tanıdığımız trans oyuncu Zoey Luna; David Duchovny, Michelle Monaghan  gibi isimler bulunuyor. The Craft'in yönetmenliğini kısa filmleriyle tanınan ve Band Aid isimli başarılı filmiyle uzun metraj film yönetmenliğine adım atan Zoe Lister Jones üstleniyor.

    The Craft: Legacy'nin 28 Ekim tarihinde VOD olarak ve sınırlı sayıda sinemada gösterime sunulması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top