Hesabım
    Zac Efron, Korku Uyarlaması Firestarter'ın Yıldızı Olacak

    Firestarter'ın başrolü Zac Efron oldu.

    Keith Thomas'ın yönetmen koltuğuna oturacağı Stephen King roman uyarlaması Firestarter, başrolünü buldu. Filmin yıldızı, geçtiğimiz yıl katil Ted Bundy'yi canlandırmasıyla herkesin konuştuğu isim olan Zac Efron olacak. Firestarter'ı Universal ve Blumhouse ortak olarak hayata geçirecek.

    Bir dönem adı Fatih Akın ile birlikte anılan Firestarter, Keith Thomas'ın yönetmenliğiyle ve Zac Efron'un oyunculuğuyla birlikte hayata geçirilecek. Stephen King'in 1980 yılında okuyucularıyla buluşturduğu kitap, sadece düşünce gücü ile ateşi kontrol edebilen küçük bir kızın, yeteneğini silaha dönüştürmek isteyen gizli bir devlet örgütü tarafından kaçırılması konu ediniyor. Zac Efron, filmde küçük kızın babasını canlandıracak. Efron'u daha önce hiç bir ebeveyn rolünde izlememiştik. Oyuncu 33 yaşına basmak üzere. Ayrıca yakın bir zamanda çekilecek olan Disney+ yeniden çekimi Three Men and a Baby'nin başrolü olacak.

    Yeni uyarlamanın yapımcılığını A Beautiful MindCinderella ManFringeI Am LegendHancock gibi yapımlarda imzası bulunan Akiva Goldsman üstlenecek. Ayrıca Jason Blum da Blumhouse bünyesinde yapımcı rolünde yer alacak. Firestarter kitabı daha önce de uyarlanmıştı. 1984 yılında izleyici karşısına çıkan filmin başrolünde Drew Barrymore bulunuyordu.

    Zac Efron'u son olarak Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, The Beach Bum, The Disaster Artist ve The Greatest Showman'de izleme şansı yakalamıştık. High School Musical ile başladığı kariyerinde iyi bir ilerleme kaydedecek gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top