Hesabım
    Anne Hathaway ve Chiwetel Ejiofor'un Yer Aldığı Doug Liman Filmi ‘Lockdown’un Çekimleri Başladı

    Aksiyon filminin çekimleri, Londra'da başladı

    Başrollerini Anne Hathaway ve Chiwetel Ejiofor'un paylaştığı Doug Liman filmi “Lockdown”un çekimleri Londra'da başladı. Covid-19 kilitlenmesinin arka planında geçen "Lockdown", Hathaway ve Paxton'ın oynadığı tartışmalı bir çiftin yüksek riskli bir mücevher soygunu girişiminde bulunmak için yaptıkları yaratıcı plana odaklanıyor.

    Filmin yapımcıları Stuart Ford’un AGC Stüdyoları ve P.J. Van Sandwijk’in Storyteller Productions Şirketi. Yapımcılar, önümüzdeki haftalarda Londra'da çekime devam ederken, oyuncu kadrosuna katılmak için Ben Stiller, Lily James, Stephen Merchant, Dulé HillJazmyn Simon ve Mark Gatiss'le ileri görüşmelerde bulunuyor. Steven Knight tarafından yazılan film, sıkı pandemi protokolleri altında çekiliyor. Film, fikir olarak Michael Lesslie tarafından yaratıldı. CAA Media Finance, sektörün önde gelen bağımsız finansörlerinin birçoğu arasında rekabetçi bir teklif verme sürecine öncülük ettikten sonra projede yer aldı.

    P.J. Van Sandwijk yapımcı olarak Alison Winter ve Michael Lesslie'yle birlikte çalışacak. Yönetici yapımcılar ise AGC’den Ford ve Miguel Palos olacak. CAA Media Finance, AGC ile dünya çapındaki hakları birlikte temsil edecek ve satışı yapacak. Storyteller en son Errol Morris’in “American Dharma” ve Alex Gibney’in “Citizen K” filmlerinin yapımcılığını üstlendi. Her ikisi filmin galası da Venedik Film Festivali'nde yapıldı.

    Storyteller Productions'ın yeni projeleri arasında, Tom Cruise'un başrolünü oynadığı ve yönetmenliğini Liman'ın üstlendiği bir uzay filmi, Ron Howard'ın yönetmenliğini üstlendiği “Thirteen Lives” ve Guy Ritchie'nin çekeceği “Heist” filmleri bulunuyor. Ritchie filmi için 2021 baharında sete girilecek. AGC Studios’un listesi, Ron Howard’ın adsız Lang Lang projesi, Roland Emmerich’in "Moonfall", Doug Liman’ın "Lockdown", Rowan Athale’nin "Little America" ve Pierre Morel'in "The Blacksmith" adlı yapımlarını içeriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top