Hesabım
    Idris Elba, Beast'te Yaşam Mücadelesi Verecek

    Idris Elba, Baltasar Kormákur'un yeni filminde başrol olacak.

    Yıldız oyuncu Idris Elba'nın yeni film projesi resmi olarak açıklandı. Golden Globe ödüllü oyuncu, Universal Pictures bünyesinde hayata geçirilecek olan Baltasar Kormákur imzalı "Beast"in başrolünü üstlenecek. Film bir hayatta kalma gerilimi olacak. Beast, Jaime Primak-Sullivan'ın orijinal fikrinden yola çıkılarak senaryolaştırıldı.

    Yakında The Suicide Squad ekibine dahil olmuş bir şekilde göreceğimiz Idris Elba, başka film projeleri  üzerinde anlaşma imzalamaya devam ediyor. The Harder They Fall ve Three Thousand Years of Longing'in ardından Elba, Beast isimli filmde rol alacak. Beast'in senaryosu hakkında çok az bilgi paylaşıldı. 2016 yapımı The Shallows'a benzeyeceği belirtiliyor. Ancak köpekbalıkları olmayacak ve köpekbalıklarının yerine bir aslan yerleşecek, filmin büyük kötüsü bir aslan olacak.

    Beast'in senaryosunu Rampage, Commuter, Non Stop, Payback Is A Mother gibi yapımlarla tanınan Ryan Engle kaleme aldı. Yönetmenliğini ise Everest, 2 Guns, Djúpið gibi yapımlara imzasını atan Baltasar Kormakur üstlenecek. Will Packer ve James Lopez, Beast'in yapımcılığında görev alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top