Hesabım
    Adam Sandler'lı Hubie Halloween'den Yeni Teaser ve Poster Geldi

    Hubie Halloween, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Bu Cadılar Bayramı'nda Adam Sandler kahramanlık görevine soyunuyor! Adam Sandler'ın yıldızı olduğu Hubie Halloween'den yeni bir teaser ve poster paylaşıldı. Netflix orijinal filmi olan Hubie'nin Cadılar Bayramı'nın teaser'ında kostümlerin arkasına saknan garip suçluların kasabayı ele geçirmeye başlamasını izliyoruz.

    Heavyweights, Adam Sandler %100 Fresh, The Mighty Ducks, Little Nicky gibi eğlenceli yapımlarla tanınan Steven Brill'in yönetmenliğini üstlendiği Hubie's Halloween'in konusu ise şöyle: Hubie Dubois, doğup büyüdüğü ve büyük bir sevgiyle bağlı olduğu Salem'de hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından alay edilen bir adamdır. İyi huylu biri olan Hubie'nin hayatı, kendisini Cadılar Bayramı gecesinde bir cinayet davasının merkezinde bulması ile bambaşka bir hal alır. Yaşanan cinayet yapılacak kutlamak için tehlike oluşturur. Memleketi için her şeyi yapmaya hazır olan Hubie, Cadılar Bayramı kutlamalarını kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

    Hubie Halloween'in oyuncu kadrosunda kariyerinin en iyi performansını Uncut Gems ile gerçekleştirdiği söylenen Adam Sandler'ın yanı sıra  Peyton List, Julie Bowen, Steve Buscemi, Michael ChiklisRob Schneider gibi isimler yer alıyor.  Filmin senaryosunu Adam Sandler ile birlikte Tim Herlihy kaleme aldı.

    Netflix, 7 Ekim tarihinde Hubie'nin Cadılar Bayramı'nı tüm dünyadaki Netflix izleyicileriyle buluşturmayı planlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top