Hesabım
    Sundance'in Yıldızı "His House"dan Fragman Geldi

    His House, izleyici karşısına geçmek için hazırlanıyor.

    Sundance Film Festivali'nin yıldız filmlerinden biri olan His House'dan fragman paylaşıldı. Film, dünya prömiyerini geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde yapmıştı. Ekim ayının sonlarına doğru streaming platformları üzerinden gösterime sunulması planlanıyor. Netflix'te yayınlanacak olan filmin fragmanında pek de iyi olmayan bir eve yerleştirilen mültecilerin evde yaşadıkları sıra dışı olaylara tanıklık ediyoruz. His House, metafizik korkuyu ve dramı bir araya getiriyor.

    İlk uzun metraj filmine imza atan Remi Weekes yönetmenliğindeki His House'un konusu ise şöyle: Genç bir mülteci çift, savaşın yerle bir ettiği Güney Sudan’dan kaçar. Küçük bir İngiliz kasabasına yerleşen çift, burada kendilerini yeni bir hayat kurmaya çalışır. Çift, kasabaya alışmakta zorlansa da yeni yaşamlarına uyum sağlamak için çabalar. Ancak aile, çok geçmeden kasabanın düzgün görüntüsünün altındaki korkunç gerçeklerle karşı karşıya kalır.

    His House'un oyuncu kadrosunda Ṣọpẹ́ Dìrísù, Wunmi Mosaku, Matt Smith, Javier Botet , Emily Taaffe ve Cornell John gibi isimler yer alıyor. Filmin senaryosu Felicity Evans ve Toby Venables'ın hikayesinden alındı ve yönetmen Remi Weekes tarafından uyarlandı.

    His House'un Netflix'teki izleyicileriyle 30 Ekim tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top