Hesabım
    Antalya Altın Portakal Film Festivali Cumartesi Günü Başlıyor!

    57. Altın Portakal Film Festivali çok yakında başlıyor!

    Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle gerçekleştirilen Antalya Altın Portakal Film Festivali, 3 Ekim tarihinden itibaren sinemaseverlerin karşısına çıkıyor. Festivalin açılış töreni, Antalya Büyükşehir Belediyesi televizyonu olan Kanal V ve festivalin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

    Yekta Kopan'ın sunuculuğunu üstleneceği 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali açılış töreni, 3 Ekim akşamı saat 19.30'ta canlı olarak düzenlenecek. Açılışın ardından festival açık hava sinema gösterimlerinde start verecek. Yıldızların Altında adı altında Cam Piramit Yanı, Konyaaltı Sahili ve AKM Amfi Tiyatro'da festival gösterimleri yapılacak. Ulusal Belgesel ve Kısa Metraj Filmleri gösterimlerinin hemen ardından söyleşiler yapılacakken Ulusal Uzun Metraj Yarışması film ekipleriyle gösterimlerin ertesi günü söyleşi yapılacak.

    57. Antalya Altın Portakal Film Festivali biletleri Biletix ve AKM'de satışa çıkarıldı. İndirimli biletler 3 TL, tam biletler ise 5 TL'ye elde edilebiliyor. Yıldızların Altında 1 ve Yıldızların Altında 2 açık hava sinemalarında gerçekleşecek biletli gösterimlerde seans başına 50 sağlık çalışanı için davetiye ayrılacak. Sağlık çalışanları, kimliklerini belirterek davetiyelere sahip olabilecek.

    Antalya Altın Portakal Film Festivali 3 ile 11 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top