Hesabım
    James Bond Filmi ‘No Time to Die'ın Vizyon Tarihi Bir Kez Daha Ertelendi

    No Time to Die, 2021 yılında gösterime girecek.

    Yapımcıların cuma günü yaptığı açıklamaya göre, son James Bond filmi "No Time to Die"ın vizyon tarihi önümüzdeki yıla ertelendi. Daniel Craig'in 007 olarak bilinen ajan olarak son kez yer aldığı filmin başlangıçta planlanandan bir yıl sonra, 2 Nisan 2021'de gösterime girmesi bekleniyor. Yeni James Bond filmi, "Fast and Furious" devam filmi "F9"la aynı hafta sonu açılacak.

    Yüksek profilli serinin arkasındaki stüdyo Universal, Bond filmini uluslararası olarak dağıtıyor. Mart ayında, "No Time to Die", Koronavirüs'ün neden olduğu küresel sağlık krizi dolayısıyla vizyon tarihini değiştiren ilk büyük film olmuştu. İlk gecikmesinin ardından, film 12 Kasım'da Birleşik Krallık'ta ve 20 Kasım'da Kuzey Amerika'da prömiyer yapacaktı. MGM, Universal ve Bond yapımcıları Michael G. Wilson ve Barbara Broccoli, James Bond serisinin 25. filmi "No time to Die"ın vizyona girmesinin 2 Nisan'a erteleneceğini duyurdu. Yapımcılar bir açıklamada, "Gecikmenin hayranlarımızı hayal kırıklığına uğratacağını biliyoruz ama filmi gelecek yıl paylaşmayı dört gözle bekliyoruz." dedi.

    Eylül ayında "Tenet"in zayıf ABD gişe performansının ardından çok sayıda film vizyon tarihi konusunda kararsızlığa düştü. Sektör uzmanları, "No Time to Die"ın çıkış tarihinden feragat etmeyebileceğini, çünkü Bond imtiyazının büyük ölçüde uluslararası bilet satışlarına dayandığını belirtti ki Tenet, Amerika'nın aksine, uluslararası gişede büyük ölçüde başarılı oldu. Yine de, Avrupa'daki koronavirüs vakalarının yeniden yükselmeye başlaması ve ABD'nin en büyük iki pazarı olan New York ve Los Angeles'ın kapalı kaldığı düşünüldüğünde, yaklaşan vizyon tarihini gelecek yıla taşıma kararı tamamen şaşırtıcı değil.

    "No Time to Die", 200 milyon doları aşan bir üretim bütçesine sahip ve tanıtımı için de yüksek bedeller ödeniyor. Stüdyonun, filmi 2020'nin başlarında rafa kaldırdığında milyonlarca dolar kaybettiği bildirildi. Bond'un küresel cazibesi göz önüne alındığında, devam filminin destekçileri, dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerin kâr elde etme şansı elde etmek için sinemalara dönme konusunda kendilerini güvende hissedene kadar beklemek istedi. İki Warner Bros. filmi "Wonder Woman 1984" ve "Dune" hala aralık ayı için hazırlanıyor ama ertelenmelerine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor. Cary Joji Fukunaga'nın yönettiği “No Time to Die”da Rami Malek, Bond’un rakibi Safin rolünü üstlendi, Léa Seydoux, Bond’un aşkını canlandırırken ve Lashana Lynch yeni '00 kodlu ajanı oynadı. Kadroda ayrıca Ana de ArmasBen Whishaw ve Christoph Waltz yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top