Hesabım
    Idris Elba ve John Cena, Heads of State İçin Bir Araya Geliyor

    Amazon Stüdyoları filmi Head of State'in yıldızları belli oldu.

    James Gunn imzalı The Suicide Squad'ın yeni kahramanları olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan Idris Elba ve John Cena, bir kez daha bir film için bir araya gelecek. Amazon Stüdyoları, Heads of State filmi için hazırlıklara başladı. Henüz film projesinin detayları tam olarak açıklanmadı.

    Amazon Stüdyoları, büyük bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. The Suicide Squad'da Bloodsport'a hayat veren Idris Elba ve Peacemaker ile bir spin-off projesi için hazırlık yapan John Cena, Heads of State'in yıldızları olacak. Heads of State'in 90'lı yılların aksiyon filmlerine benzeyeceği söyleniyor. Harrison Ford ve Gary Oldman'lı Air Force One ile benzerlikler taşıyacak olan Heads of State'te Cena ve Elba'nın tuhaf bir ikili olarak maceraya adım atacağı belirtiliyor.

    Heads of State'in senaryosunu War Party, Three Musketeers, Spy's Kid gibi yapımlarla tanınan Harrison Query kaleme alıyor. Aquaman, Shazam, The Suicide Squad gibi filmlerin ünlü yapımcısı Peter Safran ise filmin yapımcılığını üstleniyor. Açıklamalara göre filmin oyuncuları ve senaristi, 7 aşamalı anlaşmanın son aşamasında bulunuyor.

    John Cena ve Idris Elba ikilisinin yer aldığı The Suicide Squad'ı 6 Ağustos 2021 tarihinde izleyeceğiz. Heads of State için ise henüz bir tarih belirtilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top