Hesabım
    Billy Crudup, The Flash'in Kadrosuna Katıldı

    The Flash'in kadrosu genişliyor.

    DC bünyesinde hayata geçirilmeye çalışılan The Flash filminin oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Justice League'de Henry Allen'ı canlandıran Billy Crudup'ı The Flash'te de izleme şansı yakalayacağız. Henry Allen'ı Barry Allen'ın babası olarak tanıyoruz.

    The Flash, bugüne kadar onlarca yönetmen ve senarist değişikliğine maruz kaldı. Ancak sonunda Andy Muschietti'nin yönetmenliğinde hayata geçirilmesi üzere hazırlıklara başlandı. Ezra Miller filmin yıldızı olarak karşımıza çıkacak. Barry Allen'ı babası Henry Allen'ı ise bir kez daha Billy Crudup canlandıracak. Oyuncuyu bu karakterle birlikte Justice League'de izlemiştik. Crudup'ı Almost Famous, Watchmen, Big Fish, Where'd You Go Bernadette gibi yapımlardan tanıyoruz.

    Flash'in orijinal hikayesinde olduğu gibi Henry Allen, karısını öldürme suçundan hapiste bulunuyordur. Ancak esas suçlu başka biridir. Barry, annesini zamanda geri giderek katilinden kurtarmaya çalışıyordur. Ancak bu durum çoklu evren sorununa yol açar. Nasıl olacağı bilinmiyor, ancak Andy Muschietti'nin film için farklı fikirlerinin bulunduğu söyleniyor. Hem Ben Affleck hem de Michael Keaton bir kez daha Batman olarak karşımıza çıkacak.

    Andy Muschietti'ye yazdığı senaryo ile birlikte senarist olarak Christina Hodson eşlik ediyor. Ayrıca Kiersey Clemons, Barry Allen'ın tek aşkı Iris West'e bir kez daha hayat verecek. The Flash'in vizyon tarihi olarak takvimlerde 3 Haziran 2022 işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top