Hesabım
    Claire Foy ve James McAvoy, Gerilim Filmi 'My Son'da Başrolleri Paylaşacak

    Film, çok sevilen Fransız filmi Mon Garçon'un yeniden çevrimi olacak

    Emma McIntyre/Getty Images, Dave Benett/WireImage

    Claire Foy ve James McAvoy, ErosSTX Global Corp.'un kayıp arama gerilimi My Son'da başrolleri paylaşacak. Film, 2017 yapımı Fransız filmi Mon Garçon'un yeniden çevrimi olacak. Fransız yönetmen Christian Carion, Guillaume Canet'in küçük oğlunu geri almak için her şeyi yapan bir baba olarak rol aldığı orijinal Fransız gerilim filminin yönetmenliğini yaptıktan sonra STXfilms için İngilizce uyarlamasını da yönetecek.

    "My Son" remake, McAvoy'un oğlu kaybolan bir babayı canlandırdığını görecek ve onun, yanıtları aramak için eski karısının (Foy) yaşadığı kasabaya seyahat etmesine odaklanacak. Önünde ne olduğunu bilmeyen bir adamı canlandırmak için McAvoy'a senaryo veya diyalog verilmedi. Bunun yerine, her sahne ortaya çıktıkça, orijinal Fransız filminde olduğu gibi, oyuncu kadrosu ve ekibin geri kalanı sahnelerin farkında olacak şekilde sette doğaçlama yapacak.

    McAvoy, bu gerilim filminde gerçek bir gerilim yaratmak için filmin dedektiflik işini gerçek zamanlı olarak kamera önünde yapacak. STXfilms Motion Picture Group Başkanı Adam Fogelson, projeyi açıklarken yaptığı açıklamada, "My Son gibi cesur ve yenilikçi bir hikaye anlatımı ve harika iki oyuncu. İzleyicileri heyecanlandıracağı kesin olan bu film için daha muhteşem veya heyecan verici bir seçim olamazdı." dedi.

    ErosSTX, STXfilms'in Kuzey Amerika, İngiltere, İtaly, Latin Amerika, İspanya, Avustralya ve Çin için İngilizce dilinde yeniden yapım haklarını aldığını söyledi. Film için, İskoçya'da kasım ayı başlarında çekime başlanacak. My Son'ın yeniden yapımı Carion, Laure Irrman, Vincent Maraval, Brahim Chioua, Rebecca O’Brien ve Marc Butan tarafından yapılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top