Hesabım
    8. Engelsiz Filmler Festivali Geri Sayımı Başladı!

    Engelsiz Filmler Festivali çok yakında sinemaseverlerle buluşuyor.

    Bu yıl 8. kez düzenlenen Engelsiz Filmler Festivali, Normali Ararken temasıyla birlikte sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 12 ile 18 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festival, başlangıç tarihi için geri sayıma başladı. Engelsiz Filmler Festivali, bu yıl coronavirüs salgını nedeniyle herkes tarafından çevrimiçi olarak erişilebilir ve ücretsiz bir şekilde düzenleniyor.

    8. Engelsiz Filmler Festivali, altyazılı, orijinal dil, işaret dili gibi herkese uygun seçeneklerle sinemaseverlerin karşısına çıkmak için gün sayıyor. Çevrimiçi olarak düzenlenen festival, Engelsiz Yarışma dahil olmak üzere birçok kategoride filmi ve etkinliği izleyicilerle buluşturacak. Etkinlik ve gösterim saatleri, Engelsiz Filmler Festivali'nin sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden açıklanacak.

    Engelsiz Filmler Festivali'nde 5 Engelsiz Yarışma filmi bulunuyor. Aether, Maddenin Halleri, Bina, Kız Kardeşler ve Küçük Şeyler ana yarışma kategorisinin filmleri olacak. Jüri üyelerinin belirlediği En İyi Film, En İyi Yönetmen ve En İyi Senaryo ödüllerinin ardından seyircilerin oy vererek seçeceği Seyirci Özel Ödülü'nün sahibi 18 Ekim Pazar akşamı açıklanacak. 8. Engelsiz Filmler Festivali'nin jüri üyeleri arasında yapımcı Gökçe Işıl Tuna, oyuncu İpek Türktan Kaynak ve sinema yazarı Kaan Karsan yer alıyor.

    Ayrıca Dünyadan, Çocuklar İçin ve Uzun Lafın Kısası seçkileri ile, NORMALİ ARARKEN teması kapsamında Eski Normal: Beden, Eski Normal: Mekan, Eski Normal: Hayvan, Eski Normal: Şehir ve Eski Normal: Sanal Benlik kategorileri yer alacak.

    Engelsiz Filmler Festivali, 12 ile 18 Ekim tarihleri arasında düzenleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top