Hesabım
    "Blackpink: Light Up The Sky" Netflix'te Gösterilecek!

    Blackpink: Light Up The Sky'dan fragman paylaşıldı.

    K-Pop'ın en popüler gruplarından biri olan Blackpink'in hikayesi film oldu. Netflix, Blackpink: Light Up The Sky'ı izleyici karşısına çıkarmak için hazırlanıyor. Grubun yükselişini konu edinen belgesel filmden bir fragman resmi olarak paylaşıldı. Filmde grup üyeleri olan Lisa, Jisoo, Rosé ve Jennie'nin hikayelerini izleyeceğiz.

    Yalnızca birkaç gün önce Blackpink: The Album ile yeni albümleri yayınlanan Güney Koreli müzik grubunun belgesel filmi yayın hayatına başlamak için hazırlanıyor. Belgesel filmde Blackpink grubunun 2019 Cochella Festivali'ndeki röportajlarına yer veriliyor. Blackpink grubundan bu konuyla ilgili şu açıklama geldi: "Dünyanın dört bir yanındaki BLINKS ile kişisel hikayelerimi paylaşmak için sabırsızlanıyoruz. Umuyoruz ki bu film izleyenlere keyif ve ışık getirir. Umuyoruz ki son dört yıllık yolculuğumuzu izlemekten keyif alırlar."

    Netflix'te yayınlanacak olan Blackpink: Light Up The Sky'ın 14 Ekim tarihinde Belgesel filmin konusu ise şöyle: Blackpink: Light Up the Sky, Güney Koreli kız grubu Blackpink'in yükselişine odaklanıyor. Rekorları alt üst eden Koreli kız grubu Blackpink üyeleri Jisoo, Jennie, Rosé ve Lisa'nın stajyerlik günlerinden zirveye tırmandıkları süreçte yaşananların anlatıldığı filmde, daha önce görülmemiş kayıtlar ve özel röportajlar yer alıyor. Filmde, grubun zirveye yaptığı yolculuğa yer verilirken bu süreçte karşılarına çıkan zorluklara da değiniliyor.

    Blackpink: Light Up The Sky'ın 14 Ekim tarihinde izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top