Hesabım
    Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Bugün Neler Var? (7 Ekim)

    57. Antalya Altın Portakal Film Festivali, tüm hızıyla devam ediyor.

    Bu yıl 57. kez düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, yeni festival gününde yepyeni filmler ve etkinliklerle karşımıza çıkıyor. AKM, Cam Piramit Yanı ve Konyaaltı Sahili'nde belirlenen açık hava sinema noktalarında sinemaseverler ağırlanmaya devam ediliyor. İşte bugünün festival programı!

    7 Ekim Antalya Altın Portakal Film Festivali Programı:

    • Hayaletler Film Gösterimi - 19.20 - Yıldızların Altında 1 Cam Piramit Yanı
    • İnsanlar İkiye Ayrılır Film Gösterimi - 22.00 - Yıldızların Altında 1 Cam Piramit Yanı
    • Gaza Mon Amour - 19.20 - Yıldızların Altında 2 Konyaaltı Sahili
    • Bağlar Bağcıklar - 22.00 - Yıldızların Altında 2 Konyaaltı Sahili
    • Mimaroğlu - 19.20 - Yıldızların Altında 3 AKM Amfi Tiyatro
    • Rüzgar Tayı - 21.30 - Yıldızların Altında 3 AKM Amfi Tiyatro

    Antalya Film Festivali'nin bu yılki etkinlikleri ve film gösterimleri açık havada düzenleniyor. Bunun yanı sıra Sinema Okulu kapsamında 250 öğrencinin online olarak ders alması sağlanıyor. Antalya Film Forum, yapım aşamasındaki filmleri desteklemek amacıyla bugün ödül törenini yapıyor. Yapım aşamasındaki filmlere ödülleri teslim edilecek. 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ana yarışma filmleri, Ercan Kesal başkanlığındaki jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek. Ödüller, 10 Ekim tarihinde sahiplerini bulacak. Festival kapsamında toplamda 860 bin TL değerinde ulusal ve uluslararası ödül, sahiplerini bulacak.

    Bugünün filmlerinden Hayaletler ve İnsanlar İkiye Ayrılır, ana yarışma filmleri arasında bulunurken Mimaroğlu ve Rüzgar Tayı belgesel kategorisinde; Gaza Mon Amour ve Bağlar Bağcıklar ise uluslararası kategorideki yerini alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top