Hesabım
    "Düşkapanı" Fragmanı İlk Kez Beyazperde'de!

    Dreamkatcher'dan fragman paylaşıldı!

    Geceleri kabuslara konuk olacak gibi görünen korku filmi Düşkapanı'nın fragmanı ilk kez Beyazperde'de! Radha Mitchell'in yıldızı olduğu Dreamkatcher'ın fragmanında, yeni bir eve taşınan bir ailenin kabusların tutsağı olmasına tanıklık ediyoruz. Kabuslar yavaş yavaş aileyi ele geçiriyor ve mücadele başlıyor.

    Düşkapanı'nın konusu ise şöyle: Gail, kocası ve üvey oğlu Josh ile birlikte şehirden uzakta bulunan kır evine gider. Ancak adamın iş nedeniyle şehre dönmesi gerektiğinde Gail ve Josh baş başa kalır. Onların hayatı, Josh’ın gizemli komşularının evinden kötü bir tılsımı çalmasıyla bambaşka bir hal alır. Küçük çocuk tılsımı çalmasının ardından korkunç rüyalar görmeye başlar. Gün geçtikçe Josh’ın daha tuhaf davranışlar sergilemesinin ardından babası ve Gail, oğullarının kötü bir ruh tarafından ele geçirildiğinden şüphelenmeye başlar.

    Filmin oyuncu kadrosunda Radha Mitchell'e The Haunting of Hill House'un yıldızlarından Henry Thomas'ın eşlik ettiğini görüyoruz. Ailenin oğlunu ise Finlay Wojtak-Hissong canlandırıyor. Insidious, Dead End gibi önemli korku yapımlarında izlediğimiz Lin Shaye, Dreamkatcher'a konuk oluyor. Filmin hikayesini yazan Kerry Harris, aynı zamanda yönetmenliği üstleniyor. Senaryoya Dan V. Shea imzasını atıyor.

    Düşkapanı'nın 6 Kasım tarihinde ülkemizdeki sinemalarda izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top