Hesabım
    Mel Gibson'ın Sinirli Bir Noel Baba Olduğu "Fatman"den Fragman!

    Noel filmi Fatman'den fragman paylaşıldı.

    Tartışmalı oyuncu Mel Gibson'ın yeni noel filmi "Fatman"in ilk fragmanı izleyici karşısına çıktı. Hakları Saban Films'de bulunan Fatman'in fragmanında Gibson'ı Noel Baba olarak görüyoruz. Ancak biraz farklı bir Noel Baba. Bu kez Santa Claus'un parası bitmiş, alkolik ve şiddet yanlısı olmuş versiyonuna tanıklık edeceğiz gibi görünüyor. Filmin fragmanında, Noel Baba'nın artık çocuklara pek de iyi hediyeler dağıtamadığını ve bir çocuğun hediyesini görünce Noel Baba'nın peşine düştüğünü görüyoruz.

    Bir kara komedi olarak sinemaseverlerin karşısına çıkacak olan Fatman'de Santa'nın peşine kiralık katil takan 12 yaşında bir çocuk bulunuyor. Bu sırada  Noel Baba, işindeki düşüşle mücadele ediyordur. 12 yaşında bir genç olan Billy, Noel çorabında hediye olarak sadece bir parça kömür bulmasıyla büyük bir öfkeye kapılır. Çocuk, Skinnyman isimli keskin nişancıyı Santa'nın peşine takar.

    Braveheart, Ransom, Lethal Weapon serisi gibi genellikle aksiyon dolu yapımlarda izlediğimiz usta oyuncu Mel Gibson, "Fatman" isimli Noel filminin yıldızı olarak karşımıza çıkıyor. Filmde Gibson'a Ant-Man and The Wasp'tan hatırladığımız Walton Goggins ve Homecoming'de rol alan Marianne Jean-Baptiste eşlik edecek. Fatman'in yönetmenliğini ve senaristliğini Eshom NelmsIan Nelms üstleniyor. Fatman'in 13 Kasım'da sinemalarda gösterime girmesi, 17 Kasım'da dijital platformlarda izleyici karşısına çıkması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top