Hesabım
    Macaulay Culkin, "Evde Tek Başına" Maskesiyle Poz Verdi

    Macaulay Culkin, Evde Tek Başına'daki karakterine yeniden büründü...

    Evde Tek Başına serisinin unutulmaz yıldızı Macaulay Culkin, yıllar sonra coronavirüs aracılığıyla filmleri gündeme getirdi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte Culkin'in canlandırdığı Kevin karakterine en meşhur ifadesini gösteren bir maske taktığı görüldü.

    Home Alone'un yıllar geçse de unutulmayacak ikonik karakteri Kevin'ın maskesi yapıldı. Coronavirüsten korunmak amacıyla yapılan medikal maskeyi takan kişi de tabii bu karakteri canlandıran isim Macaulay Culkin oldu. Culkin "Yalnızca genç halimin yüzüyle Covid'e karşı güvenli kalıyorum. Maskelerinizi takmayı unutmayın çocuklar." sözleriyle mesajını iletti.

    90'lı yıllarda doğan neslin Home Alone serisiyle büyüdüğü biliniyor. Macaulay Culkin, geçtiğimiz aylarda doğum gününü kutlama mesajında, Home Alone ile büyüyen nesilleri yaşlı hissettirmeyi başarmıştı. 40 yaşında olan oyuncu, tüm dünyadaki insanlara hediyesinin 'yaşlı hissettirmek' olduğunu belirtmişti.

    Şimdilerde Disney+ yeni bir Home Alone filmi üzerinde çalışıyor. Ancak orijinali kadar ses getirip getirmeyeceği bilinmez. Filmin yıldızı Jojo Rabbit'ten tanıdığımız Archie Yates olacak. Yates'e Ellie Kemper, Rob Delaney, Timothy SimonsAlly Maki gibi isimler eşlik edecek. Macaulay Culkin'i ise 2021 yılı içerisinde American Horror Story'de izleme şansı yakalayacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top