Hesabım
    Benedict Cumberbatch, Bir Sonraki "Spider Man" Filminde Doctor Strange Olarak Yer Alacak

    Cumberbatch, Doctor Strange rolünü bu kez Spider Man serisi için canlandıracak

    Marvel hayranları için sonunda müjdeli bir haber geldi ve erteleme ya da iptal kararları arasında biraz olsun nefes aldırmayı sağladı. Habere göre, sonraki Spider Man filmine başka bir sevilen Marvel kahramanı konuk oluyor. Başarılı İngiliz aktör Benedict Cumberbatch ve sevilen karakteri Doctor Strange sıradaki Spider Man filminde yer alacak. 

    Tom Holland'ın oynadığı modern serinin bir sonraki filminde, Doctor Strange'in yaptığı gibi Benedict Cumberbatch ağ atmak yerine büyü yapacak. Cumberbatch'in oyuncu kadrosuna dahil olması, Disney'in Marvel Stüdyoları tarafından üretilen filmlerle Sony Pictures'ın Holland'la çektiği "Spider Man" filmleri arasındaki üçüncü önemli ortaklık olacak.

    Daha önce Robert Downey Jr.'ın canlandırdığı Tony Stark, 2017'de "Spider-Man: Homecoming"de yer almıştı. Samuel L. Jackson'ın Nick Fury'si ise 2019 yılında "Spider-Man: Far From Home" filminde hayranlara büyük bir sürpriz yaptı ve sıradaki filmde Cumberbatch ve Doctor Strange'i göreceğiz.

    Cumberbatch’in Stephen Strange'i, Hollandalı Peter Parker gibi New York City'de olduğu ve 2018’deki “Avengers: Infinity War” da karakterlerin Thanos'la yaptıkları savaş sırasında ilk kez ekranı paylaştığı düşünüldüğünde, karakter seçimi oldukça mantıklı geliyor. Üçüncü “Örümcek Adam” filminin yapımına yönetmen Jon Watts'la kasım ayında başlanacak. Cumberbatch, Marvel Studios için "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" filminin başrolünü de üstlenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top