Hesabım
    "Aile Hükümeti" Sinemalarda!

    Aile Hükümeti, bugünden itibaren izleyicileriyle sinemalarda buluşuyor.

    Alper Saldıran ve Aslıhan Malbora'nın başrolünü paylaştığı Aile Hükümeti vizyondaki yerini aldı. Bugünden itibaren sinemalarda izleyicileriyle buluşan Aile Hükümeti için biletinizi hemen alınBurak Demirdelen'in yönetmenliğini üstlendiği film, bir köy halkının içinden çıkılmaz durumuna götürüyor.

    Aile Hükümeti'nin konusu ise şöyle: Salih, Elaldı köyüne atanan genç bir öğretmendir. Köydeki yeni hayatına alışmaya çalışan Salih, köyün güzeller güzeli kızı Zeynep’e aşık olur. Onun en büyük korkusu, akraba evliliklerinin sık görüldüğü köyde, Zeynep'in de evlendirilimesidir. Bu soruna bir çözüm bulmaya çalışan Salih, Aile Bakanlığı'na dilekçe yazar. Salih'in yazdığı dilekçeler sonrası harekete geçen bakanlık, köydeki aile hayatının düzene sokulabilmesi, yaşanan sorunların çözülebilmesi için bir proje hazırlar. Projeye göre, herkes resmi nikah kıyacak ve akrabası ile evlenmeyenler, oturdukları evlerin ve işledikleri tarlaların tapularını almaya hak kazanacaktır. Bunun ardından evlenmeleri uygun olanları listelemeye başlayan Salih, beklemediği bir sonuç ile karşılaşır. Listeye göre insanlar sevdiklerinden ayrı düşüp, başkalarıyla eşleşince işler karışık bir hal alır.

    RNK Prodüksiyon aracılığıyla hayata geçirilen Aile Hükümeti'nin oyuncu kadrosunda Alper Saldıran ve Aslıhan Malbora'nın yanı sıra Nail KırmızıgülRıza AkınGülhan TekinLale Başar gibi isimler bulunuyor. Senaryosunu Seçil Çömlekçi'nin kaleme aldığı Aile Hükümeti sinemalarda izleyicilerini bekleme başladı!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top