Hesabım
    Buddy Holly Biyografisi "Clear Lake"te Başrol Ruairi O’Connor'ın Oldu

    Müzisyen Buddy Holly'nin yaşamı film olacak.

    Müzisyen Buddy Holly'nin hayatı film oluyor. Clear Lake adını alan filmin başrol oyuncusu resmi olarak açıklandı. Ruairi O’Connor, 1959 yılında bir uçak kazası sonucu hayatını kaybeden Buddy Holly'yi canlandıracak. O'Connor son olarak Starz dramı The Spanish Princess'te 8. Henry'ye hayat vermişti.

    Clear Lake'in oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı. Yapımcı Rich French, Buddy Holly'yi canlandıracak oyuncuyu uzun süredir aradıklarını belirtti. Yapımcı French bu konuda şu sözleri sarf etti: "Buddy Holly rolü için yüzlerce ve binlerce oyuncu seçme kaydına göz attık ve onlarca harika oyuncuyla, müzisyenle görüşmeler yaptık. Ama aralarından Ruairi’nin performansı öne çıkıyordu. Karizmasını etrafa yayan harika bir oyuncu ve aynı zamanda bu zorlu rolün altından kalkacağını düşündüğümüz başarılı bir müzisyen."

    Buddy Holly, 1950'li yıllarda yaptığı rock müzik çalışmalarıyla bir efsaneye dönüşmüştü. Aynı zamanda sivil haklar konusunda Amerika'nın sesini duyuran isimlerinden biriydi. 3 Şubat 1959 tarihinde Minnesota'ya bir sonraki konserini vermek üzere uçağa binen Buddy Holly'nin uçağı, kış aylarının zorlayıcı şartları nedeniyle düştü. Uçak Iowa, Clear Gölü'nün yanına düştü. Uçakta olan üç müzisyen ve pilot hayatını kaybetti. Amerika'da 3 Şubat tarihi müziğin öldüğü gün olarak anılıyor. Her ne kadar Buddy Holly'nin kariyeri kısa sürse de "That'll Be the Day"  ve "Peggy Sue" gibi parçaları akıllarda yer edinmişti. Rolling Stones, Holly'ye gelmiş geçmiş en iyi 100 müzisyen listesinde yer verdi.

    Buddy Holly'yi canlandıracak olan Ruairi O'Connor'ı Teen Spirit, Poscard Killings gibi yapımlardan tanıyoruz. Ayrıca üçüncü Korku Seansı filmi The Conjuring: The Devil Made Me Do It'te rol alacak. Clear Lake'in çekimlerine 2021'in bahar aylarında başlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top