Hesabım
    Natalie Portman, Jane'in Thor: Love And Thunder'daki Hikayesinin Doğruluğunu Onayladı

    Natalie Portman, dedikoduların doğru olduğunu söylüyor.

    Natalie Portman, Yahoo'ya konuştu ve Thor: Love and Thunder'da canlandıracağı Jane karakterinin hikayesi hakkında konuştu. Oyuncunun doğruladığı bilgilere göre devam filmi The Mighty Thor çizgi romanından uyarlanacak ve oradaki hikaye kullanılacak. Filmin diğer yıldızları Chris HemsworthChristian Bale ve Tessa Thompson hakkında şimdilik ayrıntılı bir bilgi bulunmuyor.

    Natalie Portman, Thor: The Dark World'ün ardından Marvel Evreni'nden ayrılma kararı almıştı. Ancak yönetmen Taika Waititi, oyuncuyu geri getirmenin bir yolunu buldu. Dedikodulara göre Jane, dişi Thor olarak karşımıza çıkacak. Bu konuda Portman, Yahoo'ya konuşarak şu sözleri sarf etti: "Size çok fazla bir şey söyleyemem. Gerçekten heyecanlıyım. Eğitim almaya, kaslarımı geliştirmeye başlıyorum. Eğer tüm kadın süper kahramanlar olursa, ne kadar çok olurlarsa o kadar iyidir. Düşünmeye çalışıyorum. The Mighty Thor çizgi romanına dayanacak. Kanser tedavisinden geçiyor olacak ve bir süper kahraman olacak."

    Thor: Love and Thunder'ın hikayesi henüz açıklanmadı. Bilinenler arasında Chris Hemsworth, Natalie Portman ve Tessa Thompson'ın evrene döneceği bulunuyor. Ayrıca bir teoriye göre Tom Hiddleston film evrenine Loki karakteriyle dönebilir. Bu teoriye göre Thor: Love and Thunder, Loki'nin hayatta kaldığı alternatif zaman diliminde çoklu evrende geçecek. Ayrıca yıldız oyuncu Christian Bale, kötü bir karakterle filmde karşımıza çıkacak. Vizyon tarihi olarak ise 11 Şubat 2022 takvimlere işaretlendi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top