Hesabım
    Angelina Jolie ve Christoph Waltz, ‘Every Note Played’ın Uyarlamasında!

    Oscar ödüllü ikili, uyarlama hikaye için bir araya geliyor

    Comingsoon

    Angelina Jolie ve Christoph Waltz, Lisa Genova’nın çağdaş romantik romanından uyarlanacak olan "Every Note Played" filminde rol almak için görüşüyor. STX Films, filmin küresel haklarını satın aldı. Jolie, Richard (Waltz'ın canlandırdığı) adlı başarılı bir konser piyanistinin eski eşi Karina rolünü oynayacak. Richard, ALS teşhisi konulduğunda kızının yabancılaşması da dahil olmak üzere birçok kayıp yaşayacak. Hastalık kötüleştikçe ve Richard artık piyano çalamayacak, hatta kendi başına yaşayamayacak hale geldikçe, Karina isteksizce bakıcısı olmak için onunla yaşamaya başlayacak.

    Özgeçmişinde Rachel McAdams ve Channing Tatum'un oynadığı "The Vow” ve “13 Reasons Why” bulunan Michael Sucsy filmin yönetmenliğine hazırlanıyor. Monet Clayton, Richard Barton Lewis ve Southpaw Entertainment'tan Gabrielle Jerou-Tabak, birlikte “Every Note Played”ın yapımcılığını üstlenecek. Clayton ayrıca, senaryoyu David Mandell'le birlikte uyarladı.

    STXfilms Motion Picture Group Başkanı Adam Fogelson; "Bu olağanüstü film yapım ekibini duygusal, güçlü ve nihayetinde neşelendiren hikaye için bir araya getirmekten dolayı heyecan duyuyoruz.” dedi. Jolie'nin bir sonraki filmi, Marvel’ın Richard Madden, Gemma Chan ve Kumail Nanjiani'yle birlikte oynadığı süper kahraman destanı “The Eternals” olacak. Süper güçlü bir uzaylı ırk hakkındaki çizgi roman macerası, salgın nedeniyle birçok kez ertelendi. Jolie ayrıca, David Oyelowo'yle birlikte “Alice Harikalar Diyarında” ve Peter Pan'dan karakterlere dayanan fantastik bir drama olan “Come Away”de rol alacak.

    Taratino filmleri “Inglourious Bssterds” ve “Django Unchained”le kısa süre içinde iki kez Oscar kazanan Christoph Waltz, yakın zamanda Wes Anderson’ın yeni filmi “The French Dispatch” filmiyle karşımıza çıkacak ve daha da önemlisi, 25. James Bond filmi “No Time to Die”da Blofeld rolünü yeniden canlandıracak. No Time to Die, 2021 yılının nisan ayına ertelenmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top