Hesabım
    Kate Winslet "Fake!"in Yıldızı Olacak!

    Kripto para skandalını konu edinen Fake!'in yıldızı belli oldu.

    Oscar ödüllü başarılı oyuncu Kate Winslet, "Fake!" isimli filmin yıldızı olacak. The Report'un yönetmeni Scott Z. Burns, Fake!'in senaryosunu yazacak ve yönetmen koltuğuna oturacak. Fake!, Contagion'ın ardından Kate Winslet ve Scott Z. Burns'ün ikinci iş birliği olacak.

    Yeni Avatar filminde ve LGBTQ+ dramı Ammonite'ta izleyeceğimiz yıldız oyuncu Kate Winslet'ın yeni projesi resmi olarak açıklandı. Eternal Sunshine Of The Spottless Mind, Revolutionary Road, Titanic gibi yapımların başarılı ismi Winslet, Jen McAdam ve Douglas Thompson'ın imzasını attığı, henüz yayınlanmamış olan kitabı Fake'in uyarlamasında rol alacak. Film, kripto para dolandırıcılığında bir skandal olaran akıllara kazınan OneCoin olayını konu ediniyor. Fake kitabının yazarı Jen McAdam, aynı zamanda bu dolandırıcılığın muzdariplerinden biri. Yazar Jen McAdam, ailesiyle birlikte kripto para dolandırıcılığından 400 bin dolar kaybetmişti. Açıklamalara göre bu dolandırıcılıkla dünya çapında 4 milyar dolar para zimmete geçirildi.

    Yönetmen ve senarist Scott Z. Burns, The Report ve Contagion'ın yanı sıra bir başka dolandırıcılık hikayesini konu edinen The Laundromat'i kaleme almıştı. The Laundromat'te Steven Soderbergh ile birlikte çalışmıştı. Panama Skandalı'nda da 11 milyon adet belgenin Panamalı hukuk şirketi Mossack Fonseca'ya sızdırılması konu edinilmişti. Bu belgelerde banka hesapları ve çeşitli kişisel bilgiler bulunuyordu.

    Scott Z. Burns'ün The Report filmi Amazon'da yayınlanmış ve 14 milyon dolar hasılat elde etmişti. Filmin ödül sezonunda yer edinmesi planlanıyordu. Ancak Oscar'a ulaşamadı. Fake!'in çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top