Hesabım
    Everybody's Talking About Jamie'den Duygusal Fragman!

    Everybody's Talking About Jamie, trans bir bireyin kendini bulma maceralarını konu ediniyor.

    Gerçek bir yaşam hikayesinden alıntılanan Everybody's Talking About Jamie'den fragman paylaşıldı.Mart ayı içerisinde izleyici karşısına çıkması planlanan filmin fragmanında drug queen olmak ve kendini bulmak isteyen bir gencin hikayesini izliyoruz.Everybody's Talking About Jamie'nin yıldızı Max Harwood oluyor.

    İlk uzun metraj filmini hayata geçiren Jonathan Butterell'ın yönetmenliğini üstlendiği Everybody's Talking About Jamie'nin konusu ise şöyle: Film, Jamie Campbell adındaki bir gencin gerçek yaşam öyküsünden uyarlanıyor. Sheffield'de yaşayan bir genç olan Jamie, drag queen olmak istemektedir. Ailesi ve arkadaşlarını desteğini alan Jamie, toplumun baskısına maruz kalır. Ancak baskılara göğüs geren Jamie, hedefine güçlü adımlarla ilerler.

    Jonathan Butterell, aynı zamanda Everybody's Talking About Jamie'nin müzikal tiyatro versiyonunun yönetmenliğini üstlenmişti. Bunun ardından müzikal oyunu filmleştirdi. Oyunda Jamie rolünde izlediğimiz John McCrea'nın yerini filmde Max Harwood aldı. Ayrıca Lauren Patel, Richard E. Grant, Sharon HorganRalph Ineson gibi isimler Harwood'a filmde eşlik ediyor.

    Everybody's Talking About Jamie, 5 Mart 2021 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top