Hesabım
    Scream 5'ın Yıldızı Kyle Gallner, Film Hakkında Konuştu

    Kyle Gallner, Çığlık 5 hakkında ipuçları verdi.

    Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmen koltuğuna oturacağı yeni Scream filmi hakkında yeni bilgiler paylaşıldı. Filmin yıldızlarından Kyle Gallner, Collider'a konuştu. Gallner, Scream serisinin hayranlarına ne bekleyip ne beklememeleri gerektiğini söyledi.

    Neve Campbell, Courteney CoxDavid Arquette gibi Scream'in yıldız oyuncularının beyaz perdeye bir arada geri dönmesini sağlayan Scream 5 için harekete geçildi. 2022 yılında izleyici karşısına geçmesi planlanan Çığlık 5'in yeni nesil oyuncularından Kyle Gallner, film hakkında konuştu. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "Senaryo hakkında gerçekten iyi bulduğum şey, ilk filmde olan etkileyici şeylerin bu filmde de olması. Bence orijinal filmi sevenler yeni filmi de çok sevecek." Ayrıca görüntü yönetmeni Adam Carter Rehmeier, yönetmen Tyler Gillet hakkında "Tyler'a olan güvenim tam. Çünkü Ready or Not'ı çok sevdim ve Tyler'ı yıllardır tanıyorum. Biliyorum ki iyi bir film olacak. Çok heyecanlıyım." sözlerini dile getirdi.

    Scream 5'ın oyuncu kadrosunda eski yıldızlar Campbell, Cox, Arquette'in yanı sıra Jenna Ortega, Dylan MinnetteJack QuaidMikey MadisonMason GoodingMelissa BarreraJasmin Savoy Brown ve Sonia Ammar bulunuyor. Orijinal "Scream" filmi büyük bir gişe başarısıydı ve 1996'da Noel tatilinde gösterime girdikten sonra, kendine güvenen zeki mizahi yönü ve gerilim türünün eğlenceli karışımı nedeniyle dünya çapında 173 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Her filmde, Edvard Munch’ün ikonik resmi “The Scream”e dayanan ucuz bir plastik maske takan katiller, her zaman bir şekilde slasher film tarihi bilgisine sahipti ve şu ya da bu şekilde Campbell'ın canlandırdığı Sidney'in peşine düştü. Yeni "Scream" filmi Kuzey Carolina, Wilmington'da çekilecek ve 14 Ocak 2022'de gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top