Hesabım
    Sia’nın İlk Yönetmenlik Denemesi ‘Music’ten Yeni Detaylar

    Film, iddalı oyuncu kadrosuyla da göze çarpıyor..

    HanWay Films, Grammy Ödülü adaylıkları bulunan ve pop süperstarı olarak anılan Sia’nın ilk yönetmenlik denemesinin yapımcılığını üstlenecek. Oscar adayı ve Altın Küre ödüllü Kate Hudson'ın başrolünde yer aldığı filmde ayrıca; Tony ve Grammy Ödülü sahibi Leslie Odom Jr., çıkış yapan yıldız Maddie Ziegler ve Altın Küre adayı Hector Elizondo rol alıyor.

    Hudson, ailesinden ayrılan ve hayata yabancılaşmış özgür bir ruha sahip Zu'yu canlandırıyor. Kendini aniden, otizm spektrumunda bir genç olan üvey kız kardeşinin tek koruyucusu olarak buluyor. Kız kardeş Music, Ziegler tarafından canlandırılıyor ve hayatın engellerinin, Leslie Odom Jr.'ın canlandırdığı komşusunun küçük bir yardımıyla kolaylaşabileceğini öğreniyor.  

    Sia'nın kısa öyküsünden uyarlanan “Music"in senaryosu Sia ve Dallas Clayton (An Awesome Book of Love) tarafından yazıldı ve daha önce Monkey Puzzle / Atlantic Records aracılığıyla yayımlanan hit single “Together”ı içerecek. Proje için 10 yeni Sia parçası oyuncular tarafından müzikal olarak seslendirildi.

    Filmde Hudson, Odom Jr. ve Ziegler'in yanı sıra Emmy ödüllü Mary Kay Place (Being John Malkovich), Oscar adayı Juliette Lewis (Cape Fear), Emmy ödüllü Ben Schwartz (Parks and Recreation) da rol alıyor. Music, bir Atlantic Films sunumu ve Pineapple Lasagne/Landay Entertainment yapımı olacak. Baş yapımcılar Sia ve Vincent Landay olurken, Crush Music'ten Jonathan Daniel, Len Blavatnik, Danny Cohen, Julie Greenwald, Craig Kallman ve Will Weiske ise yürütücü yapımcı olarak görev yapacaklar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top