Hesabım
    Nicole Kidman’lı ‘The Others’a Yeniden Çevrim Geliyor!

    Klasikleşen gerilim filmine yeni versiyon..

    Nicole Kidman’ın başrolde olduğu, ödüllü yönetmen Alejandro Amenabar’ın yönettiği 2001 tarihli hayaletli ev filmi “The Others” yeniden çekiliyor. 1945'te İngiltere'nin Jersey adasında ücra bir kır evinde geçen film, Kidman'ın karakteri Grace Stewart'ı merkez alarak evinde yaşayan "başkalarını" keşfetmeye çalışıyor.

    Çocuklarından biri, evde birkaç kez bir grup insan gördüğünü söylüyor. Bir adam, bir kadın, bir yaşlı kadın ve Victor adında bir çocuk evin kendilerine ait olduğunu iddia ediyor. "The Others", 17 milyon dolarlık bir bütçeyle 200 milyon dolardan fazla hasılat yaparak gişe rekorları kırdı. Film, Amenabar için en iyi film ve en iyi yönetmen dahil olmak üzere İspanya'nın Oscar'ı olarak nitelendirilen Goya Ödülü'nü kazandı.

    Universal Pictures, nisan ayında hararetli bir ihale savaşından sonra hakların kontrolünü FilmSharks'ın sahibi olduğu The Remake Co. ve Video Mercury'den alan Sentient Entertainment'a devretti. Sentient, FilmSharks CEO'su Guido Rud ve Atletico Madrid başkanı Enrique Cerezo’nun sahibi olduğu Video Mercury'le anlaşmayı imzaladı ve re-make film için çalışmalara başladı.

    Sentient’in şu anki listesi bir hayli iddalı filmlerden oluşuyor ve yaptıkları atılımlar göze çarpıyor. Liste, Jessica Chastain ve Edgar Ramirez'in oynadığı "Losing Clementine", Sam Worthington'lı "Alphas" ve Taken'ın yönetmeni Pierre Morel'in adsız Netflix gerilim filmini içeriyor. Yapımdan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Sara Scott, Universal adına projeleri  denetliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top