Hesabım
    8. Boğaziçi Film Festivali Biletlerinin Satışı Başladı!

    Boğaziçi Film Festivali, festival yolculuğuna başlıyor.

    T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün katkıları, Global İletişim Ortağı Anadolu Ajansı'nın destekleriyle; Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından bu yıl 8. kez düzenlenen Boğaziçi Film Festivali'nin bilet satışları resmi olarak başladı. Festivalin fiziki olarak gerçekleştirilebilmesi için Kültür ve Sanat Tesislerinde Kontrollü Normalleşme Süreci Hakkındaki Genelge dikkate alınıyor. Festival biletleri mobilet.com üzerinden satın alınabiliyor.

    8. Boğaziçi Film Festivali, bu yıl 30 farklı ülkeden onlarca filme seçkisinde yer veriyor. Festivalin açılış filmi Majid Majidi'nin yeni filmi Sun Children olacak. Boğaziçi Film Festivali'nin gündüz seans biletleri 13.00 ve 15.30, akşam seans biletleri ise 18.00 ve 21.00 saatleri seçenekleriyle satılacak. Gündüz seanslarının bilet fiyatları 10 TL, akşam seanslarının bilet fiyatları 15 TL olarak belirlendi. Kısa film gösterim biletleri ise 5 TL'ye satın alınabiliyor. Festivalin tüm detaylarına www.bogazicifilmfestivali.com üzerinden ulaşılabiliyor.

    Boğaziçi Film Festivali kapsamında ulusal ve uluslararası olmak üzere iki yarışma düzenlenecek. 10 filmden oluşan Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda Derviş Zaim’in “Flaşbellek”, Orçun Benli’nin “Gelincik”, Erdem Tepegöz’ün “Gölgeler İçinde”, Ensar Altay'ın “Kodokushi”, Barış Gördağ ve Yasin Çetin’in “Koku”, Ferit Karol’un “Kumbara”, Fatih Özcan’ın “Mavzer”, Ercan Kesal’ın “Nasipse Adayız”, Reis Çelik’in “Ölü Ekmeği” ve Ahmet Sönmez’in “Sadece Farklı” filmleri yer alacak.

    Uluslararası Uzun Metraj Yarışması'nda ise Manijeh Hekmat’ın “Bandar Band”, Pjer Zalica’nın “Focus, Grandma”, Ensar Altay'ın “Kodokushi”, Chiara Bellosi’nin “Ordinary Justice”, Ahmet Sönmez’in “Sadece Farklı”, Svetla Tsotsorkova’nın “Sister”, Jing Wang’in “The Best is Yet to Come”, Ru Hasanov’un “The Island Within”, Jeanette Nordahl’ın “Wildland” ve Antoneta Kastrati'nin "Zana" filmleri rekabet edecekler.

    8. Boğaziçi Film Festivali, 23 ile 30 Ekim tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top