Hesabım
    Jessica Rothe Başrollü "All My Life"tan Fragman Geldi!

    All My Life, izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Ölüm Günün Kutlu Olsun serisinin yıldızı Jessica Rothe'un başrolünde yer aldığı "All My Life"tan fragman paylaşıldı. Romantik dram filminde Rothe'a eşlik eden isim Harry Shum Jr. oluyor. Filmin fragmanında birbirini seven bir çiftin yaşadığı büyük yaşam mücadelesini izliyoruz. Karaciğer kanseri, çiftin yaşam mücadelesine engeller koyuyor.

    Gerçek bir hikayeye dayanarak hayata geçirilen All My Life'ın konusu ise şöyle: Genç bir çift, yaklaşmakta olan düğünlerinin heyecanı içindedir. Tam da bu tatlı koşuşturmanın içinde hayatlarını değiştirecek acı bir haber alırlar. Damada tedavi edilemeyen karaciğer kanseri teşhisi konulur ve genç adamın yaşamak için sadece birkaç ayı vardır. All My Life'ın yönetmen koltuğunda My Friend Dahmer, Human Capital, We Summon The Darkness, Harvest gibi yapımlarla tanınan Marc Meyers bulunuyor. Senaryoda ise ilk uzun metraj filmini yazan Todd Rosenberg'ün imzası bulunuyor.

    All My Life'ın oyuncu kadrosunda son olarak Utopia'nın Amerika uyarlamasında rol alan Jessica Rothe ve Crazy Rich Asians, Glee, Shadowhunters: The Mortal Instruments gibi yapımların başarılı ismi Harry Shum Jr.'ın yanı sıra Ever Carradine, Keala Settle, Josh BrenerChrissie Fit gibi isimler bulunuyor. All My Life, Solomon Chau ve Jennifer Carter'ın gerçek hikayesine dayanarak beyaz perdeye aktarıldı. Filmin 2017'de yazılan senaryosunun haklarını Universal Pictures almıştı.

    All My Life'ın 23 Ekim tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top