Hesabım
    Adam Brody Başrollü "The Kid Detective"den Fragman!

    The Kid Detective'den fragman paylaşıldı.

    Noir bir dedektiflik filmi vaat eden The Kid Detective'den fragman paylaşıldı. Adam Brody'nin yıldızı olduğu filmin fragmanında, işindeki tüm motivasyonunu kaybeden ve aldığı yeni bir vakayla mücadeleye girişen bir dedektifi izliyoruz. 

    Komediyle suçu birbirine karıştıran The Kid Detective'in konusu ise şöyle: The Kid Detective, çocukluğundan beri dedektiflik yapan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Bir zamanlar çocuk dedektif olan 31 yaşında Abe Applebaum, zamanını önemsiz gizemleri çözmekle geçirir. Ancak bir gün saf bir müşterinin, erkek arkadaşını kimin vahşice öldürdüğünü bulmasını istemesiyle Abe’nin hayatı bambaşka bir hal alır.

    The Kid Detective'de Abe Applebaum olarak The O.C., Gilmore Girls, Ready or Not,  gibi yapımların yıldız oyuncusu Adam Brody'yi izleyeceğiz. Applebaum'a erkek arkadaşı öldürülen genç kız Caroline rolüyle Sophie Nélisse eşlik ediyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Sarah Sutherland, Wendy CrewsonJonathan Whittaker gibi isimler bulunuyor.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Evan Morgan, The Kid Detective ile ilk uzun metraj filmini hayata geçirmiş oldu. The Kid Detective, daha önce Toronto Film Festivali'nin endüstri bölümünde gösterimini yapmıştı. Adam Brody, film ve karakteri hakkında şu sözleri sarf etti: "Kendini beğenmiş ve biraz da acınası bir dedektif. Henüz keşfedilmemiş bir travması var. Dedektif hikayelerinde belli başlı kalıplar vardır. Dedektif burada, ayyaş bir dedektif, şansı hiç yaver gitmeyen bir dedektif. Ama aynı zamanda orada bir Abe var."

    The Kid Detective'in 16 Ekim tarihinde yurt dışındaki sinemalarda gösterilmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top