Hesabım
    Johnny Whitworth Başrollü "Kayıp Kız" Fragmanı İlk Kez Beyazperde'de!

    Still Here'dan fragman paylaşıldı!

    Maurice McRaeJohnny Whitworth ve Zazie Beetz'in yıldızı olduğu Kayıp Kız'ın fragmanı ilk kez Beyazperde.com'daé!Orijinal adıyla Still Here, küçük bir kızın New York'ta kaybolmasını konu ediniyor. Bir gazeteci ise küçük kızın peşinden büyük bir mücadeleye girişiyor.

    Vlad Feier 'in yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Still Here'ın konusu ise şöyle: New York’ta yaşayan Christian Bake, gazetecilik yapan genç bir adamdır. Christina, 12 yaşında bir Afrikalı-Amerikalı kız olan Monique Watson'un ortadan kaybolmasıyla ilgili araştırma yapmakla görevlendirilir. İşini en iyi şekilde yapmaya çalışan Christian, konuyu araştırırken küçük kızın kaybolmasıyla ilgili ilk ipucuna ulaşır. Kariyerini riske atıp, kendisini tamamen küçük kızı bulmaya adayan Christian, zamana karşı yarışmak zorunda kalır.

    Yönetmen Vlad Feier, Still Here ile ilk uzun metraj filmini hayata geçirmiş oldu. Yönetmeni daha önce The Intruder, Wild Flower, Lamentables gibi kısa metraj yapımlarla tanıyorduk. Still Here'ın oyuncu kadrosunda Nighthawks, Awkwardly gibi yapımlarla tanınan Maurice McRee; Limitless, The 100, Empire Records ile tanıdığımız Johnny Whitford ve Deadpool 2, Joker gibi yapımların yıldızı olan Zazie Beetz'in yanı sıra Afton WilliamsonLarry PineJeremy Holm gibi isimler bulunuyor.

    Still Here'ın 23 Ekim 2020 tarihinde ülkemizdeki sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top