Hesabım
    Amazon, Coming 2 America'nın Haklarını Devraldı!

    Eddie Murphy'li Coming 2 America, Amazon'un oldu.

    Eddie Murphy ve Arsenio Hall'u yıllar sonra bir araya getiren Coming 2 America'nın akibeti belli oldu. Filmin haklarını Amazon Stüdyoları devraldı. Yani, Coming 2 America sinemalarda gösterime girmeyecek. Söylenenlere göre Amazon, Coming 2 America'yı alabilmek için 125 milyon doları gözden çıkardı.

    Coming to America serisinin ilk filmi 1988 yılında izleyici karşısına çıkmıştı. Beğenilen komedi filminin yıllar sonra devam halkası geliyor. Coming 2 America, Paramount Pictures bünyesinde bulunuyordu ve sinemalarda gösterimini yapması planlanıyordu. Şimdi ise streaming platformu Amazon'a devredildi. Aralık ayı içerisinde Prime Video üzerinden gösterimine başlaması bekleniyor.

    Coming 2 America filminde Akeem rolüyle dönüş yapan Eddie Murphy, bir kez daha Semmi olarak izleyeceğimiz Arsenio Hall,  Akeem'in oğlu Lavelle rolüyle Jermaine Fowler, Lavelle'in annesi Lisa McDowell rolündeki Shari HeadleyWesley Snipes, James Earl JonesPaul Bates gibi isimler yer alacak. Filmin konusu ise şöyle olacak: Eddie Murphy'li komedi filmi Coming to America'nın devam halkası olan Coming 2 America, yıllar önce kaybolan bir oğlu olduğunu öğrenen Prens Akeem’in hikayesine odaklanıyor. Zamunda ülkesinin başında bulunan Prens Akeem, tahtının varisini bulmak için Amerika’ya doğru macera dolu bir yolculuğa çıkar.

    Filmin yönetmen koltuğuna oturan Craig Brewer'ı Hustle & Flow, The Poor & Hungry, Tarzan gibi yapımlardan tanıyoruz. Kenya BarrisBarry W. Blaustein ve David Sheffield, Coming 2 America'nın senaryosuna imzasını attı.

    Amazon Stüdyoları son zamanlarda birçok önemli filmin haklarını devralarak dikkatleri üzerine çekiyor. Borat 2 filmi de bu yapımlardan biri olmuştu. Coming 2 America'nın 18 Aralık 2020 tarihinde platformdaki yerini alması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top