Hesabım
    Gal Gadot, Wonder Woman 1984'ten 33 Kat Fazla Para Kazandığını Söylüyor

    Gal Gadot'nun maaşı, ilk filmden 33 kat fazla ödenmiş.

    Wonder Woman serisi her geçen gün yeni bir konuyla gündeme geliyor. Bu kez de Gal Gadot, maaşını resmi olarak açıkladı. Söylediklerine göre Wonder Woman ile aldığı 300.000 dolar maaşı, Wonder Woman 1984 ile 33 kat artırdı ve 10 milyon dolar elde etti. Bu durum, DC'nin Wonder Woman markasını ne kadar büyüttüğünü gözler önüne serdi.

    Vanity Fair'in haberine göre Gal Gadot'nun ve Wonder Woman'ın değeri, bir film arayla 33 kat arttı. Yönetmen Patty Jenkins, Gadot hakkında "Gal, tüm odağını karakterini daha iyi hale getirmeye veren biri ve Wonder Woman'ı bu şekilde görmek çok özel bir şey. Görkem ya da şöhrete bakmıyor, hep 'Dünya için daha iyi olacak ne yapabiliriz?' diyor." sözlerini sarf etti.

    Devam filmi Wonder Woman 1984'un konusu ise şöyle olacak: Wonder Woman 1984, 1980'lerin ortasında geçiyor yeni tehlikeler ve müttefiklerle karşı karşıya olan Wonder Woman’ın maceralarını konu ediyor. Wonder Woman lakaplı Diana Prince, bu kez iki yeni düşmanla karşı karşıyadır; varlıklı iş insanı Max Lord ve bir trajediden sonra kötü adam haline gelen Cheetah. Bu sırada Steve Trevor, şaşırtıcı ve beklenmedik bir şekilde hayata geri döner. Filmin oyuncu kadrosunda Gal Gadot'nun yanı sıra Chris PinePedro Pascal ve Kristen Wiig gibi isimler bulunuyor.

    Wonder Woman 1984, tam dört kez vizyon tarihinin değiştirilmesine maruz kaldı. İlk tarihi 5 Haziran 2020 iken 14 Ağustos, 2 Ekim ve son olarak 25 Aralık tarihi takvimlerde işaretlendi. Ancak bu tarihin de bir kesinliği bulunmuyor. Çünkü coronavirüs salgınının seyri her geçen gün değişiklik gösteriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top