Hesabım
    Jessica Henwick, Lana Wachowski'nin Matrix 4 ile Sinema Sektörünü Değiştireceğini Söylüyor

    Matrix 4, neleri değiştirecek?

    Matrix 4'un yıldızı olması planlanan Jessica Henwick, yeni film hakkında ve yönetmen Lana Wachowski'nin yaptığı çalışma hakkında açıklamada bulundu. Söylediklerine göre Lana Wachowski, sinema sektörünü kökünden değiştirecek bir işe imza attı.

    Matrix serisinin yıllar sonra gelen devam filmi Matrix 4 için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss'un dahil olduğu yıldız bir kadro yeni filmde bizleri bekliyor. Matrix 4'da eski Matrix filmlerinde Neo'nun yerini Jessica Henwick'in getirdiği karakterin dolduracağı söyleniyor. Henwick, Matrix 4 hakkındaki sözlerine şu şekilde başladı: "Kesinlikle sette Yahya ve benim birbirimize bakıp hayrete düştüğümüz anlar oldu. Bunlar beni sarsan anlardı. Lana, gerçekten teknik ölçüde, sizin de bildiğiniz eski tarzda ilginç şeyler yapıyor. Sektörü bu filmle yeniden değiştireceğini düşünüyorum. Daha önce kullandığımızı hiç görmediğim kamera aparatları kullanıyoruz. Şimdilik söyleyebileceklerim bu kadar."

    Matrix 4'un oyuncu kadrosunda Jessica Henwick, Yahya Abdul Mateen IINeil Patrick HarrisJonathan GroffPriyanka ChopraJada Pinkett Smith gibi isimler yer alacak. Ancak Hugo Weaving ve Laurence Fishburne gibi iki önemli karaktere hayat verene oyuncu Matrix 4'te kendine yer bulamayacak. Matrix 4'un çekimleri coronavirüs salgınının patlak vermesinden önce başlamıştı. Ancak salgın sırasında uzun bir ara verildi. Bunun öncesinde Keanu Reeves ve Carrie Anne Moss, sette yakalanmıştı. Filmde nasıl yer alacakları hakkında bir bilgi bulunmuyor.

    Matrix 4'un1 Nisan 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top